Endrer Facebook Timeline for Business Pages

Når Facebook utviklet den nye tidslinjen for våre personlige profiler, det var bare et spørsmål om tid før de samme endringene i våre forretnings sidene ble laget. Under konferansen fmc2012 Facebook i forrige uke, ble det annonsert at endringen i formatet av den nye tidslinjen til forretnings sidene var rett rundt hjørnet.

Det betyr at det er på tide å endre din personlige side og på siden av virksomheten din. Når du er kjent med det nye utseendet av forretnings sider, er du klar til å bruke dem til sitt fulle potensial for å fremme merkevaren din!

Utseende

 Det første som fanget oppmerksomheten til den nye Facebook-profil da tidslinjen ble endret er måten han så ut. For det første er det bildet av dekselet. I stedet for en liten stripe på toppen av utvalgte bilder, har du et stort bilde på 850 x 315 piksler-som dekker toppen av siden. Det er restriksjoner på hva du har i cover bilde. For eksempel kan du ikke ha en oppfordring til handling eller noen kontaktinformasjon om deg selv. Det betyr at du må finne andre måter å fange oppmerksomheten til seerne.

Ingen flere "Standard Landing Tab"

Når bedriftssiden din endring i den nye tidslinjen, vil det ikke lenger være en standard destinasjonsside. Men vil du være i stand til å lage en tilpasset del velkommen en søknad om inkludering i siden din. Faner og programmer vist øverst på siden, og kan tildeles et unikt bilde som vil tiltrekke seg oppmerksomheten til besøkende til å veilede dem i den retningen vi ønsker å gå.

Nye programmer

På dette tidspunktet, kan du ha 12 søknader som vises på siden din, men det vil endre seg. Bare de fire beste programmene vises på siden når endringen er gjort. Med unntak av "Bilder" søknad, kan du endre navnet på programmet og endre bildet for å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Endringer i Publikasjoner

For å være sikker på at dine videoer og bilder viktige ringe mer oppmerksomhet, gjør den nye tidslinjen deg å sette en ordre og fremheve dine meldinger. Fastsettelse av et bestemt innlegg vil holde dem på toppen av siden. De valgte meldingene forblir forankret til toppen av maksimalt én uke.

Administrasjon side

For å få tilgang til "innsikt" verktøyet kan du klikke på admin panel. Det kan se annerledes ut, men det fungerer på samme måte som vanlig. I administrasjonssiden, kan du invitere dine venner og kontakter via e-post, opprette annonser med "bygge et publikum." Du kan også be om å endre sidenavnet enkelt. Det vil ikke endre adressen, bare tittelen på siden. En annen viktig endring er at brukerne kan sende private meldinger til administrator på siden i stedet for bare i Wall.

Selskaps Milepæler

I notering milepælene i selskapet ditt, er du gi mer informasjon til fansen. Du kan lage en liste over alle de viktige hendelsene i din bedrift med bilder og historier om hver hendelse. Dette er en flott måte å samhandle med brukerne.

Annonsering

Andre endringer er også gjøre reklame på Facebook. Det vil bli nye typer annonser som hjelper deg å være mer knyttet til din nåværende publikum. Kunngjøringen har også "fast" til høyre på siden, og nyheter. Det vil også være "Premium" annonser som tillater deg å lage nye forbindelser.

Tilbud

Snart kan alle bedrifter bruker "Facebook tilbud". Dine fans vil se et tilbud i sine nyhets servere og kan dele dem på sine egne sider. Dine fans kan kreve tilbudet ved å klikke på "Få tilbud". Fans vil få tilbud direkte til din innboks som e-post vil bli sendt fra Facebook.

Er du klar for disse nye endringene i Facebook forretnings sider? Er du spent? Del det med meg!

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha