Endring av prosentsymbolet

 Brian spurte om det er mulig en annen enn skiltet% symbol er en prosentandel i en celle. Dette er faktisk ganske enkelt å gjøre ved hjelp av en egendefinert størrelse, som beskrevet i andre Excel-tips. Alt du trenger å gjøre er å lage en tilpasset størrelse som ligner på denne looken:

 0.0 "#"

 Dette gir en verdi, etterfulgt av en hash, slik at 3,12 vil bli uttrykt som 12,3 #. Hvis du vil bruke et annet symbol, bare endre alt i anførselstegn. Du kan få mer avansert med tilpasset format, som det ser ut til at ordet "widgets" i stedet for prosenttegnet og negative verdier vises i rødt:

 #, ## 0 _) "widgets"; "widgets"

 Tingen å huske om denne tilnærmingen er at verdien vises "som den er", så å si. Når du skriver inn en verdi i en celle som er formatert som en prosentandel, Excel kan-og ofte ikke-endre verdien slik at det er internt konsistent med en prosentandel. For å angi verdien 12.3 en celle formatert som en prosentandel, og Excel konverterer den til 0123, noe som er 12,3%. Hvis du bruker et egendefinert format til en celle, og deretter angi verdien 12,3 Excel vil la den på 12,3 derav; det vil ikke dele med 100. Mens en visning av "12,3%" og "12.3 #" kan se like ut, det faktiske innholdet av cellen ganske annerledes, forutsatt at den første er en reell prosentpoeng og den andre ikke er det.

 Hvis du ikke egentlig bryr seg om verdien brukes i celleformler, er en annen tilnærming som du kan sette sammen din egen symbol til slutten av verdien. For eksempel, hvis du har noen andel i celle A1, bruker du følgende i en annen celle:

 = A1 * 100 & "PCT"

 Hvis celle A1 inneholder 12,3%, så formelen representerer "12,3 prosent". Fordi det faktisk returnert tekst i stedet for en numerisk verdi, er resultatene ikke brukes i andre numeriske formler.

 Excel tips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Excel trening. Dette tipset gjelder for Microsoft Excel 97, 2000, 2002 og 2003. Du kan se en versjon av dette tipset for Båndet av Excel, se: Endre prosent symbol.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha