Endringer i skilsmisseoppgjør

Endringer i livet av et menneske er ting som ikke kan unngås, spesielt etter en skilsmisse, så hvis du tror en skilsmisse avtalen er ikke lenger egnet for deg, må du tenke på noen ting.

For eksempel, tenk på denne situasjonen, din arbeidsgiver er i økonomiske problemer og har permittert flere personer, eller bare barna krever mer oppmerksomhet etter hvert som de vokser eller kanskje aldri har vært fornøyd med vilkårene for skilsmisse.

Hvis du og din tidligere ektefelle trenger for å gjøre endringer i skilsmisseoppgjør, bør du forberede en revidert av advokater for å sikre at det ikke er noe problem avtalen. Da advokaten som ønsker å endre innholdet i avtalen må ha dokumentene levert av Family Court. Men hvis du vil at ting skal forandre seg og din ektefelle ikke ønsker, eller vice versa, kan du bli en gjentakelse av skilsmissen slaget.

Hvis du og din ektefelle ikke se ansiktet til ansikt i form av endringer som en av dere ønsker å gjøre med vilkårene for skilsmisse, og ikke ønsker å minimere dine juridiske utgifter, prøv mekling. Dette er en god måte å unngå regning og emosjonell støtte til å ansette en skilsmisse advokat og måtte gå til retten igjen.

I dag, domstoler er mer åpne for å endre vilkårene for forvaring, barnebidrag eller ekteskapelig støtte. Men i noen stater endringen er forbudt.

Utstillinger endring som din situasjon

Hvis du ønsker en endring i din husker skilsmisse, og du og din tidligere ektefelle uenige om det, pluss at de ikke kan løse sine uenigheter ut av retten, er det på tide å ansette en skilsmisse advokat.

Hvis din advokat advokat som arbeider med din ex, er kanskje forskjellene løst raskere, men hvis ikke, kan du sende en bevegelse med retten og en høring vil bli holdt.

Under rettsmøtet til din advokat vil presentere bevis for retten rettferdiggjøre behovet for endring som du er ute etter og din ex advokat vil argumentere mot endring.

Endre måten du og din tidligere ektefelle administrere varetekt og visitas

Hvis du ønsker å endre vilkårene i avtalen varetekt og besøksrett, må du vise et legitimt behov, for eksempel kan du argumentere betydelige endringer i livet ditt, livet til en tidligere ektefelle eller livet til dine barn.

Disse endringene kan omfatte:

Du beveger deg langt borte fra din tidligere ektefelle eller tidligere ektefelle beveger seg bort fra deg. Redusere eller øke i inntekten til ektefellen betale støtte. Dine barn ikke blir tilstrekkelig tjent med den andre forelderen. Problemer med misbruk av narkotika eller alkohol eller overarbeid av den andre ektefellen, som kan komplisere situasjonen med barna som de ikke har nok oppmerksomhet. Ett av barna har blitt syke og trenger mer økonomisk støtte til å betale for barnet omsorg og behandling. Din ex har blitt arrestert for voldelig eller anklaget for barnemishandling forbrytelser, derfor du ønsker å endre gjeldende varetekt og besøksrett arrangement. Du har en tenåringssønn eller datter som du er i konstant konflikt og har problemer med å kontrollere det. Du føler at hvis din sønn eller datter til å leve med sin far eller mor, ville være bedre. Den nye ektefelle tror din ex prøver å rane din posisjon som far til dine barn.  Du tror din tidligere ektefelle fysisk eller seksuelt misbrukt barna. Arrangementene i skilsmisse oppgjør eller dom du bare synes meningsløs.

Uansett hva retten en forklaring for å rettferdiggjøre din forespørsel om endring, vil dommeren støtte din beslutning om saker som gjelder velferd for barn.

Endre barnebidrag

Kan du og din ex-ektefelle som ønsker å gjøre endringer i støtte rekkefølge. Hvis du mottar barnebidrag for barna dine, har du sannsynligvis vil ha mer penger, men hvis du betaler barnebidrag, kan det være lurt å redusere den.

Hvis du ber om en endring i barnet støtte rekkefølge, må du gi retten bevis for at endringer i livet ditt og / eller livet til dine barn er verdt det.

Ifølge den forandringen du spør, kan denne testen inkluderer lønn stubber å vise at du ikke tjener penger eller et papir som sier at du har et alvorlig helseproblem som begrenser din evne til å tjene penger. Hvis retten avviser søknaden, lov av staten begrenser sannsynligvis din evne til å presentere en ny forespørsel om endring av barnebidrag.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha