Enkelt å gjøre isolert vannflaske tote

 I et forsøk på å redusere, gjenbruke og resirkulere, mange bruker gjenbrukbare vannflasker i stedet for å kjøpe vann i plastflasker. Takk til ny informasjon om farene forbundet med plastflasker, er denne trenden verdig. Ved å opprette en isolert tote vann lett å gjøre, er du i stand til å holde vannet kjøligere lenger og beskytte vannflasken også.

 Velg stoff

 Denne delen er det mest gøy, for du kan gjøre utenfor ditt isolert flaske tote vann bokstavelig talt alt i samråd med alle redusere, gjenbruk, resirkulering tema, noe som gjør tote på noen noe som du løy på huset, gjorde prosjektet enda mer tilfredsstillende.

 Velg møbeltrekk

 Polstringen er en viktig del av isolert tote som det tjener dobbelt plikt til å gi demping for flaske med vann som godt isolert for å holde hodet kaldt vann. Du kan være i stand til å bruke noe som du allerede har rundt i huset som en gammel cover av styret, eller den gamle camping skum madrass som mistet sin loftet. Hvis du ikke har slike ting, bør ditt lokale stoff butikken.

 Mål vannflaske

 Det første skrittet til en catch-all er å måle din vannflaske slik at du kan lage et mønster. Mål diameteren på vannflasken og høyde. Legg merke til disse tiltakene, og deretter legge en tomme eller en 1/2 tommers til hver måling for en viss fleksibilitet. Dette vil gjøre deg i stand til å bruke catch-all for mer enn en flaske med vann, selv om flaskene er av forskjellige størrelser. Hvis padding er spesielt tykk, må du kanskje legge til flere tiltak for å tillate flaske med vann, eller vann flaske, for å passe inn.

 Lage mønsteret for posen

 Klipp opp en papirpose, slik at du har et stort ark. Bruk en linjal og blyant for å lage en modell fra handlingen. Lage et mønster for bunnen av tote isolert. Sett flasken på papir og spore rundt den. Tegn sirkelen igjen, slik at det er 1 eller 1 1/2 inches høyere, eller finne en annen container som tilsvarer dimensjonene du vil og spor rundt den.

 Gjør diagrammet for armbåndet

 Bestem deg for hvor lenge du vil at stroppen er. Hvis du ønsker, kan du måle stroppen av en favoritt veske og bruke den til å lage mønsteret. Lag et mønster på brunt papir ved hjelp av målinger av stroppen.

 Kutte stoffet

 Plasser mønster på møbeltrekk og spore rundt den. Legg ½ tommers for sømmonn. Brett stoffet du har valgt tote i to, legg mot stedet. Plasser mønster på toppen av stoffet og spore rundt den. Vurdere å legge en ½-tommers sømmonn. Brett stoffet i to til stroppen. Lå stykke mønster på stoffet for stroppen, og spore rundt den. Legg ½ tommers for sømmonn. Bør ikke isolere stroppen. Klipp ut stoff og padding for tote.

 Sy sidene av forsamlingen Tote

 Legge stoffet for tote på bordet, høyre side. Legge padding på toppen og feste bitene sammen. Sy langs toppen og bunnen, men la sidene åpne. Vri kroppen av tote på høyre slik at utfyllingen er i midten. Pin sidene sammen uferdige; sy.

 Making Tote bakgrunn

 Gjør bunnen av tote til vannflaske. Plasser en av tøystykker til nedre høyre side ned. Legge padding på stoffet, og deretter plassere den siste stykke stoff på toppen av dette, er det i området.

 Sy sammen stoff

 Peke ut til kroppen av tote. Sy dem sammen. Snu tote rett på slik at alle sømmene er på innsiden.

 Sy stroppen

 Pin to stykker av stoff til beltet slik at de er rette mot rette, og sy dem sammen langs sidene. For å aktivere høyre tropp, feste en sikkerhetsnål til den ene enden av stroppen og mate den gjennom midten før det kommer ut på andre siden. Tuck endene av stroppen uferdige på innsiden og sy dem stengt. Sy stroppen trygt opp på innsiden av posen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha