Enkle hjemmelagde kostymer for gutter

 Det er to dager før Halloween, og du innser at du ikke har hatt muligheten til å kjøpe en drakt for din sønn. Eller kanskje din sønn får en siste liten invitasjon til et kostyme fest. Du ønsker ikke at det skal være den eneste gutten på festen uten drakt, men kostyme butikken er lukket og har allerede overskredet én drakt han har fortsatt i skapet hans. Ikke bekymre deg. Det er mange raske og enkle løsninger for å gjøre en flott drakt for din sønn hjemme.

 Frankenstein

 Frankensteins monster er en gjenkjennelig karakter som vil ha din sønn spooking hans venner på kort tid. Kle ham i en svart turtleneck og svarte bukser. Hvis han svart arbeid støvler gjøre ham bære dem, eller du kan dekke dine sko med svart tape og søppelsekker til å se ut som svarte støvler. Hennes grønt ansikt maling, legge til noen "poeng" trukket på med eyeliner eller ansikt maling, og hvis du kan få det, bruker ånd tannkjøtt å fikse bolter i aluminiumsfolie på sidene av halsen . Smør håret fra ansiktet hans og flat den på toppen for en enda mer autentisk utseende.

 Høvding

 En høvding drakt prosjektet er gøy fordi pjokk kan selv bidra til å gjøre prosjektet. Samle noen brune papirdagligvare vesker, penner, lim, markører, og kanskje noen bjeller. Skjær en av de brune papirposer i en bærbar poncho, og kutte åpninger langs bunnen for å gjøre pannelugg. La fargemønstre indianske symboler og sønn på vesten. Mens han gjør det, kuttet en stripe av en papirpose til å lage et pannebånd. Lim fjær til bandet, og kanskje til og med lage en halefjær som henger nedover ryggen. Du kan lage et halsbånd eller ankelen bells på en snor så det vil krible som han går. Hvis du ønsker å gå en ekstra mil, bruke aluminiumsfolie og papirrester gjøre en tomahawk.

 Sheriff

 Gjør din sønn i et lensmanns Wild West bruker en gammel papirpose på en måte som ligner på indiansk drakt. Skjær posen i en bærbar vest, og lage en folie stjerne for et merke. La din sønn til å legge farge på jakke lommer og knapper. Kle ham i et par jeans og knapp skjorte med lange ermer ned. Kroningen antrekket med cowboyhatt hvis du har det. Hvis du ikke gjør det, kan du forme man ved å dekke en baseball cap med brunt papir eller få en billig Seksjon for partiet favorisere din lokale Wal-Mart eller Target. Du kan til og med pakker av papir for å holde sine leketøy våpen hvis han har.

 Ghost

 Spøkelser er en klassiker av all tid. Mens de kan høres klisjé eller datert, ingen kan argumentere med enkelhet og effektivitet av et spøkelse kostyme. Bare ta en gammel hvit ark, skjære hull til øyne og en munn hull, og kaste den på din sønn. For å sprite opp, ha ham bære fluorescerende glød halskjeder partiet under for å gi den en titt på denne verden.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha