Er det trygt å kombinere Paroxetin og alkohol?

 Paroxetin er et stoff som vanligvis brukes ved behandling av forskjellige typer av emosjonelle forstyrrelser, slik som depresjon, angst, stresslidelser, samt premenstruell dysforisk lidelse. Den beroligende effekt av paroksetin kan hjelpe pasienter til å begynne å reparere hva som utløste det underliggende problemet. Som med de fleste medisiner for de følelsesmessige forstyrrelser, er det noen mulige bivirkninger forbundet med bruk av dette stoffet. Dette gjelder spesielt i forhold til hvordan paroksetin og alkohol kan samarbeide i systemet.

 Som de fleste legemidler som selektive serotonin reopptakshemmere, har paroksetin en effekt på nivået av serotonin i hjernen. Sluttresultatet er reguleringen av serotonin på et nivå som gjør det mulig for den enkelte å holde seg relativt vanlig stemmeseddel, så opplever de ødeleggende effektene av depresjon eller enda et panikkanfall. Siden forbruket av alkoholholdige drikkevarer har også en effekt på hjernen, og kombinerer paroksetin og alkohol generelt ikke anbefalt.

 En av de mest vanlige bivirkninger av paroksetin og alkohol kombinasjoner er at effekten av medikamentet på humør vesentlig styrket. I stedet for å la den deprimerte pasient oppnå en balansert stemning, kan innføring av alkohol eller en dypere depresjon eller en følelse av eufori overveldende forårsake forskjellige personer. Samtidig, til noen som kan bruke stoffet som et middel miste en angstlidelse eller minimal finne ubehag av et panikkanfall som beroligende effekt går utover gjenvinne følelsesmessig balanse og resulterer i en følelse av apati, noen ganger til det punktet av bevissthet .

 Avhengig av den enkelte, kan samspillet mellom paroksetin og alkohol være noe begrenset, slik at det føles litt sløv og ikke veldig energisk. Andre bivirkninger kan uttales av gruppen som opplevde en plutselig oppblomstring av depresjon eller panikksymptomer. Andre kan være en overveldende trang til å sove opplevelse. Hos noen pasienter, kombinasjonen av paroksetin og alkohol forsinke pust til et farlig nivå, som øyeblikkelig legehjelp.

 Velger å kombinere for paroksetin og alkohol er motet av leger. Vanligvis vil en pasient rådes til å unngå inntak av alkohol mens du tar stoffet. Selv under den perioden som pasienten gradvis avvenning av medisiner, unngå bruk av alkohol, til den behandlende lege er tilfreds med at paroxetin er helt ut av systemet er anbefalt.

  •  Kombinasjonen av alkohol og paroxetin kan hindre en deprimert person fra å nå en balansert stemning.
  •  Paroksetin er et antidepressivum som også selges under merkenavnet Paxil.
  •  Kombinasjonen av paroksetin og alkohol kan resultere i en dyp depresjon.
  •  Paroxetin har en effekt på nivået av serotonin i hjernen.
  •  Paroksetin brukes til å behandle ulike psykiske lidelser, inkludert depresjon og tvangslidelser.
  •  Selv om det ofte foreskrevet for behandling av depresjon, kan noen være bivirkninger av å ta av paroxetin i behandling av prematur ejakulasjon.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha