Er det trygt å kombinere Terbinafin og alkohol?

 Terbinafin er stoff som brukes til behandling av soppinfeksjoner. Siden dette stoffet kan sette stress på leveren, er en kombinasjon av terbinafin og alkohol anbefales ikke. Kombinasjonen kan være spesielt problematisk for personer med autoimmune sykdommer så som lupus, og de som har eksisterende leverproblemer.

 Stoffet blir ofte brukt til å behandle soppinfeksjoner av negler, tåneglene, og hodebunnen. Det er også brukt til å mugg som forekommer på andre deler av kroppen, slik som behandling av lysken og føtter. Medisinen er vanligvis gitt i enten tablet eller kornet form. Terbinafin skal ses vanligvis være minst tre eller fire uker for resultater. I noen tilfeller kan det være måneder før pasienten finne lindring av symptomer.

 Den første varighet av behandlingen med terbinafin vil variere, avhengig av tilstanden som skal behandles. Den vanlige daglige dosen for voksne og barn over 75 pounds er 250 mg en gang daglig. Forhold som soppinfeksjoner i neglene eller skalp nødvendig behandling i seks uker. Dersom sopp i tånegler behandlingstiden vil bli fordoblet til 12 uker. Noen forhold, for eksempel mold av foten eller ringorm infeksjoner bare to ukers behandling.

 En person som velger å kombinere terbinafin og alkohol kan være i faresonen for en rekke leverproblemer, inkludert muligheten for en komplett leversvikt. Symptomer som kan kreve akutt behandling inkluderer blek avføring, magesmerter, veldig mørk urin eller gulfarget hud og øyne. Det er viktig å oppsøke lege umiddelbart hvis noen av disse symptomene oppstår søker. Legen må være oppmerksom på at pasienten har inntatt en kombinasjon av terbinafin og alkohol.

 For folk som sliter med depresjon, terbinafin og alkohol kan forverre disse følelsene. Tristhet, humørsvingninger og generalisert følelser av misnøye kunne alle bivirkninger av dette stoffet. I mange mennesker kan drikke alkohol forårsake lignende problemer. Tatt sammen de to tingene kan føre en person til å føle seg overveldet av følelser av misnøye og fortvilelse.

 Terbinafin er potensielt giftig for leveren, slik at pasienter tester til € ™ s av leverfunksjonen er vanligvis gitt med jevne mellomrom for å sjekke under behandlingsperioden. Stoffet i seg selv utgjør nok en risiko for at svært få leger vil tillate en pasient å ta disse stoffene uten fullstendig kontroll leveren før behandlingen. Hvis pasienten kombinerer terbinafin og alkohol, kan resultatene være dødelig.

  •  En ubehandlet skalp sopp er stygge flak.
  •  En kombinasjon av terbinafin og alkohol kan øke risikoen for leversvikt.
  •  Bivirkningene av terbinafin kan omfatte tristhet og humørsvingninger.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha