Er det trygt å Venlafaksin og alkohol Kombiner?

 Venlafaksin er et vanlig medikament som brukes til å behandle depresjon. Denne medisinen kan ha mange bivirkninger, inkludert men ikke begrenset til, munntørrhet, døsighet, diaré, hodepine og selvmordstanker. Det er anbefalt av mange medisinske fagfolk at folk ikke blande alkohol og venlafaksin. Kombinasjonen av venlafaksin og alkohol kan forsterke forårsake mange av de bivirkninger av venlafaksin.

 En viktig bieffekt av venlafaksin er døsighet. Noen rapporterer søvnighet, svak og trett, mens du tar medisinen. Blanding venlafaksin og selv små mengder alkohol kan øke nivåene av søvnighet og tretthet av en pasient, noe som gjør det utrygt for personen å kjøre bil eller andre oppgaver.

 En annen grunn er det ikke lurt å blande alkohol og venlafaksin er at de fleste forbruker stoffet fordi de har blitt diagnostisert med depresjon. Alkohol har en negativ effekt på kroppen, slik at folk som lider av depresjon oppfordres til å styre klar av alkoholholdige drikkevarer. En sjelden, men alvorlig bivirkning av venlafaksin er at det kan føre til en person til å ønske å delta i farlige og suicidal atferd. En person som drikker alkohol når han allerede er å ha selvmordstanker på grunn av den medisinen kan ikke ha samme kontroll over hans eller hennes handlinger hvis han eller hun var edru. En beruset, suicidal person på venlafaksin kan sette seg selv og andre i fare.

 Vektøkning er en felles klage av pasienter som tar venlafaksin for depresjon. Mange folk på disse stoffene til å føle seg sulten enn de gjorde før de begynte å ta medisinen. Noen pasienter med usunn mat cravings eller trang til å snack i løpet av natten. Det tar mye viljestyrke for noen mennesker på venlafaksin å gjøre de rette valgene for å holde kroppen sunn vekter. Når man kombinerer alkohol og venlafaksin sine hemninger ned og han eller hun kan være ganske overspising.

 En person som er interessert i å drikke alkohol mens du venlafaksin bør snakke med sin lege. Ikke alle pasienter responderer på medisiner på samme måte, så noen omsorgspersoner kan si at det er OK for en bestemt pasient å drikke alkohol i moderate eller ved spesielle anledninger mens du tar venlafaksin. En lege kan gjøre en utdannet beslutning om hvorvidt det er trygt for en pasient å drikke mens du bruker oppretter et antidepressivum basert på faktorer som hvor lenge pasienten er på stoffet, dosering av medisiner til pasienten ta og hvilke bivirkninger personen erfaringer.

  •  Bland venlafaksin og alkohol bivirkninger av venlafaksin kan includingdry munn, tretthet, diaré, hodepine intensivere og selvmordstanker.
  •  Venlafaksin forårsaker ofte alvorlig døsighet og alkohol forsterker denne effekten alene.
  •  Venlafaksin er et SNRI.
  •  Venlafaksin kan ikke kombineres med alkohol.
  •  Venlafaksin, antidepressiva, er også selges under merkenavnet Effexor® den.
  •  Både alkohol og venlafaksin kan forårsake svimmelhet og sedasjon.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha