Er jeg klar for ekteskap?

 Det er aldri lett å måle hvor forberedt du vil være for noen livsforvandlende hendelse: tap av en forelder, flytte hjemmefra eller gifte seg. Noen mennesker kan helt forberedt på å gifte seg i en alder av 18, bare for å oppdage hvor mye tillit, offer og modenhet er faktisk involvert i et vellykket ekteskap. Andre kan ikke føler deg klar i en alder av 35, bare for å bli overrasket over deres medfødte evner til å lage en levetid partnerskap arbeid. Hva er ofte viktigere enn kronologisk alder er en kombinasjon av emosjonell modenhet, selvrealisering og et ønske om å flytte til et nytt stadium i voksen-nivå ansvar.

 Noen mennesker frata ekteskap før de har noen personlige mål, som tar høyere utdanning, har landing nådd en entry-level jobb eller etablering av en uavhengig livsstil. Gifte før å ha muligheten til å etablere din egen voksen identitet kan føre til en følelse av bitterhet og frustrasjon i løpet av ekteskapet av de første årene. Det er viktig å spørre deg selv om du er fornøyd med resultatene som én voksen og er villig til å dele livet med en annen person på en lignende reise av selvoppdagelse. Ekteskap betyr ikke å gi opp dine individuelle mål eller ambisjoner, men det kan bety å lære å spille en birolle i stedet ledelsen.

 Leve sammen uten juridiske fordelene av ekteskapet kan virke som et attraktivt alternativ, men det ofte skaper flere problemer enn det løser. En juridisk union tilbyr par en rekke beskyttelsestiltak tilgjengelige for par bare lever sammen. Hvis du har vært i en harmonisk og eksklusivt forhold for en rekke år, trenger du nivået av intimitet som kreves utviklet for ekteskap. På den annen side, hvis du bare har vært involvert i et seriøst forhold for et par måneder, og du ikke har utviklet et visst nivå av tillit, kan det være lurt å holde seg til du har noen stormer som noen har forvitret. Et ekteskap vil ikke lagre en problemfylt forhold magisk, så vær realistisk hvis din nåværende forhold er fortsatt veldig varmt og kaldt.

 Par som har en grad av intimitet og tillit oppnådd er i stand til å gifte seg diskutere på en svært enkel måte. De kan åpent diskutere fordeler og ulemper med ekteskap, og selv er enige om at de ikke er klare til å ta det skrittet ennå, kan være. Hvis du og partneren din synes det er vanskelig å broach emnet rasjonelt, bør du kanskje å holde ut på å ta ditt forhold til det nivået. Mange par som inngår vellykkede ekteskap føler at det var en naturlig progresjon av en dypere forhold. Ingen skal gifte seg som følge av familie eller sosialt press.

 Hvis du mener at du er en person som er synkronisert med din sanne personlighet og er egnet for en langsiktig satsing funnet, så er du mest sannsynlig til å være klar til å gifte seg med noen andre hvis du blir klar. Så lenge du er klar over at mye hardt arbeid, noen kompromisser og en dyp følelse av tillit, er det liten grunn til å nyte å sette fordelene av sivile ekteskap av.

  •  Diskutere forholdet med partneren din kan måle om dere to er klar for ekteskap.
  •  Når du er klar til å føle en livslang forpliktelse til en annen person, kan du være klar for ekteskap.
  •  Enslige forsørgere kan være mer tilbakeholdne med å gifte seg fordi de må ta hensyn til velferd for barn.
  •  Et par må lære hvordan samlivsproblemer utholdt før gifte.
  •  En høy grad av intimitet i et forhold er nødvendig før et par bør vurdere ekteskap.
  •  Ekteskap krever hardt arbeid, kompromiss og tillit.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha