Er oral sex eller anal sex Okay under svangerskapet?

 Hvis legen fraråder vaginal sex under svangerskapet, du naturligvis vurdere oral eller anal sex i stedet. Før oral eller anal sex under svangerskapet, være klar over advarslene.

 Oral sex og graviditet

 Oral sex under svangerskapet er trygt og kan være et utmerket alternativ til vaginal sex. Kvinnen kan fortsatt ha trygge orgasmer - og når oral sex er en del av repertoaret av paret, inkludert svelger sæd, kan kvinnen fortsette å gjøre det i løpet av svangerskapet.

 Oral sex er en god måte for folk å gi en gravid kvinne en orgasme, men han skal aldri blåse inn i skjeden. Tvungen luft kan finne veien til hennes blodårer, som strekte under svangerskapet, og denne tilstanden kan være dødelig for sin kone.

 Noen mennesker tror at hvis en gravid kvinne utfører oralsex på en mann og svelger hans sperm, noe som kan føre henne til å ha sammentrekninger. Bare overse denne gamle myten. Det er rett og slett ikke sant.

 Anal sex under svangerskapet

 Noen par tror at anal sex er tryggere for barnet enn "normal" vaginal sex, men det er ikke sant. Faktisk, i løpet anal sex presset opp mot rektum, vagina, slik at risikoen for bakterier i vagina, og forårsake en infeksjon. Derfor knivstikking med vaginal eller oral sex er best.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha