ERP-systemer og Masters i Tunisia

 Vet du hva forkortelsen ERP?

 ERP deficinicion engelsk ganske enkelt: "Enterprise Resource Planning". Med andre ord, det fungerer for planlegging av bedriftens ressurser: et verktøy for å styre selskapet, som vil håndtere alle forretningsprosesser gjennom ledelsesfunksjoner.

  

 Du vet hva som tilbyr en Master of Management ERP-systemer?

 Dette Master tillater elevene å få en klar og konsis av de ulike typer aktiviteter i selskapet og skaffe seg en fullstendig beherskelse av ERP forståelse. Målet er også å utvikle sterke ferdigheter i prosjektledelse og å legge til rette og spesielt i ytelse optimalisering, evolusjon og innsatsen til sine informasjonssystemer, så det er trening for fremtidige ledere.

 Hvorfor? Av den enkle grunn at de vil være i stand til å analysere og forstå hva et selskap trenger for å implementere og optimalisere ERP. Til slutt, merk at denne Master er basert på erfaringer fra mange fagfolk i samarbeid med skolen.

 Jérôme Morges er direktør for Specialized Master "Ledelse ERP" the EISTI siden slutten av januar ga et intervju til den internasjonale tunisiske Radio Tunis der han snakket om viktigheten av en mester av denne typen i moderne tid, faktisk, Det annonsert åpningen "for en måned" for tilgang til spesialiserte Master Gesttion ERP i samarbeid med Graduate School of Policy and Management Applied Sciences, kalt SESAME i Tunisia.

  

 Hvorfor alliansen mellom EISTI og Sesame?

 Ifølge Jerome Morges, "Denne opplæringen er utviklet for å møte et presserende behov i en bransje og et land i rask utvikling og mangler i karrierevalg." Hoved tilbys av denne institusjonen i låtene er en milepæl i verden av ERP-systemer management for det landet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha