Eteriske oljer et alternativ for hudpleie.

Kyra Molestina utfører massasje med rene eteriske oljer av rosentre av damp destillasjon som tillater dem å beholde sine kvaliteter, en karakteristisk aroma og helbredende egenskaper únicasLos onder av århundret er fortsatt til stede: stress og utmattelse av overarbeid, og løsningen virker alltid bundet til et medikament flaske. Men naturmedisin åpner plass og kommer Urdesa baserte oljer% ren, fortynnet i soyaolje. 250ml flaske., Ideell for kroppsmassasje.

Unn kroppen din en fullstendig avslapning massasje med massasje olje i huden er bra for leddgikt smerter, artrosicos og et terapisenter ligger i Av. Nonner 115 og Beltway, skapte fire år siden av den amerikanske legen Gary Young. Han har en gård destillasjon Chongón naturlige oljer, som anvendes i henhold til den komplikasjon av pasienten.

Senteret har spesialisert seg på naturlige behandlinger med urter og krydder åpnet to måneder siden allmennheten, som pasienter kan bli servert rett før en av de funksjonene som de fleste brukere er som massasje med naturlige essenser. "De hjelper til å stimulere og samordne den fysiske og emosjonelle siden, føles rolig, fredelig og avslappet person," sier Kyra Molestina terapeut fra sentrum. "

Jeg elsker massasje og bruk av oljer gi gode resultater, "sier Carlos Sarmiento, 44, en av kundene av Nova Vita, der deltar hver dag, siden sist januar 7, for å utføre én behandling, men gå til treningssenteret, som har vibrerende maskiner, som bidrar til å arbeide mer muskler og bedre blodsirkulasjon. "Hele kroppen beveger seg, ser du en bedre fysisk utvikling, slik at resultatene er raskere enn i en normal gym", forklarer 21 år.

Tanken er at helsen er en del av en naturlig prosess som i dette tilfelle er oppnådd fra planter, fyller luften med en utsøkt aroma som er spredt til å rense og rense atmosfæren med negative energier.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha