Eventyret å ta, hvordan er prosessen med adopsjon og krav

 Adopsjon er, i tekniske termer, den juridiske handlingen der fortsetter vi å skape et bånd av slektskap mellom to personer. Når vi ser bort forma se at det er en handling av kjærlighet sammenlign bare å ta et liv til verden. Gjennom dette alternativet mange mennesker har sett hans ønske om å bli foreldre, enten på grunn av fruktbarhet eller av andre grunner, ikke hadde vært i stand til å oppnå for seg selv.

  

 I Spania, i dag, kan noen være en kandidat eller par å adoptere et barn. Faktisk, siden 2005 loven tillater homofile par å adoptere også godkjent. Det eneste noen trenger å ta er å møte en rekke minimumskrav at loven skal sikre at de har alt du trenger for å gi det barnet det livet du fortjener. Således er disse krav er som følger:

  •  En av de to, bør være en partner, er større enn 25 år.
  •  Jeg vedtatt og adopter ikke ta mer enn 40 år.
  •  Har fylt søknaden om adopsjon i adopsjonsregisteret.
  •  Å ha en baggy nok sosio-økonomisk nivå for å sikre barnet støtte og adekvate psyko pedagogiske forhold.
  •  Opprettholde en positiv holdning til adopsjon.
  •  Ekteskap eller samboer til å opprettholde et positivt og stabilt forhold.
  •  Begge ønsker å adoptere.
  •  Viser ingen preferanse med hensyn til opprinnelse, kjønn eller fysiske egenskapene til barnet.

  

 Selvfølgelig er det stedet hvor adopter lever, jobbene sine, sin inntekt, etc. også tatt hensyn Bor på et sted med en viss kvalitet av livet hvor vi kan finne utdanningsprogram tilpasset alle aldre, fritidsaktiviteter, parker, etc. vil ha en svært positiv måte. Vi snakker for eksempel steder som Mataro, hvis rådet ikke å utvikle nye forslag med sikte på hele delen av befolkningen, men spesielt for de små. Denne byen har også skoler for alle aldre og en dynamisk og trygt miljø å vokse og utvikle seg. Et godt tips er å informere oss om alt som byen vår bosteds kunne bringe vår sønn hvis vi innvilge deres varetekt. Dette ikke bare taler vel om motivasjon vi virkelig føler for å være fosterforeldre, men også gi oss flere poeng hvis, ja, byen der vi bor tilbyr så mange muligheter for de små.

  

 Beklagelig sinn adopsjon er en lang og noen ganger kostbar prosess. Så det er best å ha et godt team av engasjerte og gjennomsiktige advokater opplyse oss om hva som er kravene for en gyldig adopters og hjelpe oss til å gi inntrykk av at vi trenger å score poeng og få en positiv vurdering av evaluatorer. Takket være dem kan vi overvinne alt papirarbeid og byråkrati, fremskynde prosessen, og raskere enn vi forestille seg, har en søt retoñito velvære fylles ut og være i stand til å ringe sønnen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha