Extajudicial Konfliktløsning

Snakk om tvisteløsning er fremfor alt snakker om vil være enig i, generøsitet til vår kunde, teknisk rigor, sammenheng i strid med vår partner, en viss grad av beskjedenhet og hvorfor ikke, en skjevhet inneholdt i styring og gjennomføring av mandat tjenesten.

Du trenger ikke å balansere tall og undersøkelser av dårlig bilde av rettsvesenet i landet vårt. Treghet i å løse konflikter og økende usikkerhet i de endelige resultatene av disse postene, som genererer et større antall advokater, det presserende behovet for å finne alternative mekanismer for konfliktløsning som passer best til behovene til våre kunder. Optimal og hensiktsmessig og si at det er nytteløst å ansette en advokat hvis dette ikke gjør en innsats for å finne et punkt i avtalen eller tilnærming med den andre parten som oppfyller disse to minste prinsipper. Optimal konfliktløsning er en som mer eller mindre innsats setter en stopper for en tvist eller uenighet mellom partene. Riktig oppløsning er likeledes en som passer med den høyeste grad av strenghet og juridisk teknikk til resolusjon som ville ha gitt den dømmende myndighet på samme kurs.

Det er unektelig at når kunden går til et advokatfirma, som er forventet å finne løsninger på problemer. Disse løsningene for de ovennevnte grunner, trenger ikke å bli tvunget gjennom en mer eller mindre vellykket rettsavgjørelse. Figuren av ADR, eller alternativ tvisteløsning, Alternativ tvisteløsning, er en mye brukt i engelsktalende land under navnet på et sett av prosesser og teknikker for tvisteløsning utenfor domstolene figuren. Vanligvis, med forbehold for en mye mer omfattende analyse, ADR kan gis av figuren av mekling, forhandlinger, voldgift og utenomrettslige eller administrative forlik. Figur i vanligste av disse prosessene er at i alt unntatt i forhandlinger, som involverer en tredjepart, som regel en advokat eller dommer som formidler kontakt mellom de to antagonistiske posisjoner.

At i vårt land ikke oppmuntre slik praksis, men det er noe forkastelig til en viss grad forståelig, så lenge selskapet har alltid hatt en tendens til naturlig rettsforfølgelse prosess i alle dets fasetter. Men når det ikke engang en este ønske av både råd, oppløsningen av konflikten er nå mer dømt til fullstendig fiasko.

Det har lenge fått høre om familien mekling i familiesaken, som et forlik til det innenlandske konflikten, som følge av separasjon eller skilsmisse. Vi ønsker ikke synd pessimisme eller tviler på sin sanne effektiviteten, noe som betyr mer nøyaktig tall formel obligatorisk balanse, inkludert et program for trening og kapasitet blant advokater selv. Vi mener ingen frykt for at denne ånd bør oppmuntres i loven for dem å prøve å oppmuntre kundene til å gjøre en innsats for en vellykket avslutning av rettskonflikt.

Hvis advokater ikke viser den minste interesse i å finne en reell løsning på problemet, kan figuren av advokaten abocar å bli en ren partner "papegøye" for bedre eller verre kunde fundert resonnement. Sistnevnte kan ødelegge verdier og prestisje av en prisverdig og viktig yrke kundeservice.

Enrique Jimenez Delgado-Schwarzmann

Firm Delgado Schwarzmann-Vila Clavero y Asociados

Medlem av Eurojuris Spania

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha