Facebook blir sosial

Facebook blir sosial

Hva Facebook synes ikke tilstrekkelig interaktiv og sosial? Selskapet Zuckerberg endringer. Som de forklarte på sin offisielle blogg, ment for å skape en mer sosial feedback system der du kan fortelle historier. Alt dette er inkludert i permalink idé, for å gjøre det lettere å svare og finne anmeldelser av spesifikke emner.

Fornye eller dø. Det synes åpenbart at Facebook er den største sosiale nettverk verdensomspennende suksess, sine millioner av brukere sier det og dine konkurrenter misunner deg. Men når noe seirer stagnerer og til slutt mister kraft og er overveldet av andre slik at løsningen er å fortsette å utvikle. Dette har vært tenkt i selskap med Mark Zuckerberg, som har endret sitt system for tilbakemelding for å gjøre det enda mer sosialt.

Brukere vil ikke bare omfatte kommentarer, men kan sette inn en tittel, bilde, URL, beskrivelse og selv et sted, slik at det vil skape nye historier. Således mobilitet av nye bærbare enheter knyttet til behovet for brukerne å kommunisere og integrere fortelle nye historier.

Skapere historier

Så faller holdent permalink konsept, eller hva som er det samme, brukeren diskutere andre historier vil bli varslet direkte fra der det kan binde seg med ansatte permalink. Ifølge bloggen i seg selv, "meldinger sendt av brukere vil også være i din permalink, noe som gjør det lettere å svare. For eksempel klikke på varsling av den opprinnelige kommentaren".

Disse kommentarene kan også eksporteres og fremhevet av andre brukere. For eksempel kan en nettside med informasjon markere mest vellykkede blant brukere kommentarer eller grafikk viser en sammenligning mellom to forskjellige temaer.

Facebook kommentarer også mørkne litt, alltid holde fargen nettet.

Foreløpig Facebook utviklere er å kutte de siste utkanten av disse nye funksjonene som vil bli utgitt den 29. april.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha