Farging teknikker Rocks

 Steiner eller steiner er laget av solide materialer mineraler som finnes i naturen. Steinene er mye brukt i konstruksjonen, men kan også bli samlet inn eller brukt i håndverket prosjekter. Du kan farge steinene og gjøre dem om til anheng eller dekorative stykker. Kleberstein er ideelle for farging eller farge, som det er porøs og lett absorberer maling. Imidlertid kan marmor, kalkstein og edelstener også males. Teknikkene du bruke til å legge farge til steiner kan avhenge av porøsitet av det materiale maling eller personlige preferanser.

 Brush Maleri

 pensel er den enkleste og minst kostbare teknikk for å sette farge på steinene. Bruk pensel maling på steinene med en høy grad av absorpsjon kapasitet og er mer porøs. Men du kan også bruke pensel på bergarter med lavere porøsitet rente, men du har sand og prime overflaten før påføring av maling for å sikre disse fester seg til overflaten. Både vannbasert og oljemaling er egnet for farging steiner, og dette gjør det mulig å lage ulike mønstre og legge detalj til den malte overflaten. Påfør lakk for å legge gnisten til rock eller steiner tetning med voks for å beskytte fargene.

 Airbrush

 Airbrush er et maleri teknikk som bruker et lite verktøy som kalles en airbrush. Blekk eller farvestoffer kan anvendes sammen med denne teknikken, og de er blandet med lim for å sikre farger feste seg på overflaten. Spray farger på overflaten og skaper et jevnt lag av farge. Bruk kritt for å tegne et design og bruke flere farger på steinene. Denne teknikken kan brukes til alle typer bergarter, og er ideell for marmor eller andre bergarter som har en lavere porøsitet rate.

 Naturlig vegetabilsk olje tinktur

 Farging med naturlige vegetabilske oljer er en tradisjonell teknikk for å forbedre fargen på steinene som edelstener. Sedertre olje og linfrøolje er den mest brukte og blandes med fargen, som typisk er en naturlig pigment. Denne teknikken brukes ofte som et brudd last med smaragder, rubiner og kvarts. Steinene er malt og belagt eller impregnert med voks for å beskytte fargen og gjør den mer motstandsdyktig.

 Varme

 Varme steiner farging er en teknikk som brukes til å forbedre utseendet på edelstener. I første omgang blir steinene farget med olje- eller vannbaserte fargestoffer og stenene er oppvarmet, slik at fargestoffet løsningsmidlet fordampet. Etter oppvarming, noe som stabiliserer farge, forblir et tynt fargelag på steiner eller i sprekker og porer i de materialer som er farget. Kalsedon, kvartsitt, Korund og opaler er ofte farget ved hjelp av denne teknikken.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha