Fascinerende eventyr og trekking i skogene i Zarate

Utvilsomt en av de mest fascinerende trekking for mid-fjellveier i nærheten av Lima, er skogen av Zarate. Wildlife Refuge ligger på toppen av dalen St. Bartholomew og ofte dekket med et magisk tåke. I dag har jeg dele kronikk av min første eventyr tur til denne unike oase av liv, farger og imponerende natur synspunkter, som nylig har blitt erklært som en reserve.

Vi starter dette nye eventyret mot døren av tidligere kino Orrantia. På denne første besøk var en gruppe på 6 personer, 2 kvinner og 4 barn. Som vanlig, ønsket om å nå denne unike skogen og alt som skulle tilsi at gange fylt oss med spenning.

Så, vi forlater den fortsatt uncongested Av. Javier Prado å nå sentrale Highway som førte oss til Chosica. Forrige kjøp frukt til turen, ta bilen i park Echenique. Om lag to timer kom vi den pittoreske landsbyen San Bartolome, hvor vi begynner vår trek oppoverbakke på sikk og smale, bratte, ulendte og imponerende avgrunner som til tider vi tok pusten fra meg. Noen deler ble tapt i løvverk og måtte klatre oppover til geit stil. Mye av ruten var omgitt av flere grender avlinger og imøtekommende mennesker, alltid villig til å låne en hånd til den reisende og har unike legender, vi fanget glimt av den fantastiske magisk verdensbilde, som overføres fra generasjon til generasjon. På det første besøket, og senere fortalte de oss historien om Herren som kalte oppdrett Zarate som bodde i den høyeste delen av skogen, og for å hedre ham dette unike skog er kjent ved hans navn.

Etter en lang og anstrengende tur på mer enn 7 timer, kommer vi den høyeste delen av skogen, ca 3100 meter høy. Fra dette naturlig synspunkt, som en belønning, blendet vi kunne tenke på omfanget av dette vakre paradiset som fortsatt klamrer seg til livet, et stort utvalg av trær, busker og ville dyr, på en bratt og vertikal plass av over 1000 hektar i størrelse. Zarate Skog er besatt av en stor plante mangfold og dyreliv, men særlig unike planter, typisk for dette området, og mer enn 65 varianter av fugler, noen av dem bare i trærne med utsikt over dette, noen ganger skyet, skog.

Utvilsomt flott liten stor skog dette er en naturlig dyreliv tilflukt, pluss gode container ras av denne skjøre økosystemet. Siden oldtiden har det blitt besøkt av eventyrere ivrige etter nye muligheter til å ta utfordringer og overvinne denne vanskelige sted, men også for sin fantastiske landskap, naturlig beite, dyreliv som hjort, cougars, Bobcats blant andre; Bevis for dette er de arkeologiske levninger og begravelse, beskjære terrasser og unike vanningskanaler som er lik i ulike deler av skogen, anses den sørligste av de vestlige skråningene av Andesfjellene i Peru.

For årene sporadisk besøker denne vakre skogen. Det er absolutt en av de beste rutene til mid-mountain trekking. Gjennom årene har tilgang til dette unike natur tilflukt blitt bedre, men små landsbyer har ikke endret seg vesentlig og kontinuerlig tilstedeværelse av geiter i området jakter uten at noen gjør noe for å forhindre dette beite som dødelig for disse skjøre land i så mange år.

Nettopp av denne grunn og for alle hva denne oase av liv, mistet i åsene i Central Highway, for meg og tusenvis av mennesker, det forårsaket oss stor glede sonen uttalelse RESERVERT FOR EN hoveddelen av SKOG DE Zarate. Forhåpentligvis kan dette utsagnet lar virkelig beskytte denne dyreliv tilflukt og bidrar samtidig flere forskningsprosjekter i dette unike området og gi bedre infrastruktur og større tilgang til denne vakre plassen, men uten å endre eller forstyrre deres naturlige miljø; se deres kapasitet og involvere folk i denne store økoturisme prosjektet og beskytte denne spesielle økosystem av dyrelivet så nær denne store Megacity. Vi gratulerer de som gjorde mulig denne uttalelsen og allerede vi ønsker skogen for å bli brakt på bærekraftig og ansvarlig utvikling.

For å forstå og sette pris på denne unike skogen er nødvendig å besøke, er en helg ideelt, men du må være i god fysisk form og liker å gå oppoverbakke. Her deler jeg noen tips som jeg håper vil hjelpe dem.

* Først den beste tiden å besøke er fra april til juli etter regnvær alt er grønt og fargerikt.

* Ta med god camping utstyr, gode sko med godt grep og spaserstokk

* Komfortabel, varme klær, en god solkrem, solbriller, en god lue og myggolje.

* Fersk frukt og tørket frukt, kremer, energi bar, sjokolade og vann

* Og ikke glem personlige dokumenter, til en gave dele med barna i området, god humor og vilje til å komme til toppen og ønsker å nyte utendørs.

Fra denne siden av magi tåke

Dine venner

Se deg på neste tur !!!

Fra dette stedet magisk tåke.

Lourdes Bravo Irene Ascue

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha