Feil bilforsikring

Vanligvis, auto forsikringsselskapene ofte gi god service til sine kunder, siden mye av sin suksess avhenger sitt rykte; men er ingen selskap unntatt fra å gjøre en feil. Vi presenterer noen av uredelighet ved auto forsikringsselskapene mer forårsake ubehag blant brukerne.

Mangel på oppmerksomhet når lide et tap

Når en bilist har en ulykke eller tyveri, er det tid for din forsikring vil hjelpe deg ut av problemet. En av de feil av auto forsikringsselskaper som kan forårsake skade over mangelen på forberedelse av adjuster, forsinkelsen eller, som skal betales til korrupte når praksis falle skade.

Administrative feil

På tidspunktet for en ulykke, bilistene er i en tilstand av total hjelpeløshet og forestående økonomisk trøbbel, så forvent at Bilforsikring vil reagere positivt på refusjon av sine utgifter. Men ofte betalingen kan ta lengre tid enn nødvendig eller selskapet kan endre sin politikk og ikke respekterer de avtalte punkter i utgangspunktet. I denne situasjonen, kan du rapportere auto forsikringsselskaper mot Condusef for brudd på avtalte vilkår.

Fallas i verksteder eller byråer

Andre av de feilene som irritere kunder av forsikringsselskaper bil er misbruk eller manglende satsing på workshops eller institusjoner forsikring, fordi mange ganger kan ta lengre tid enn forventet å levere bilen, eller gjør en dårlig jobb og ikke forlate bilen i god stand.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha