Feil på Maxima IACV

 Ventilen tomgangsluftkontroll, eller IACV i Nissan Maxima er ansvarlig for å regulere mengden av luft som strømmer gjennom spjeldhus for å opprettholde en konstant hastighet på slow motion. Kontrollmodulen Powertrain Control Maxima IACV elektronisk. Problemer med IACV bilen går dårlig på tomgang eller drøye. Maxima skal gå på tomgang med en hastighet på ca 1000 RPM når den ikke er i gir og 800 RPM når den er i gang.

 Luftlekkasje

 Hvis motoren din Maxima har utviklet en luftlekkasje et sted i manifold kroppen eller gasspedalen, kan datamaskinen stenge luftstrømmen som kommer gjennom IACV i et forsøk på å holde seg i luften og opprettholde riktig tomgang. For mye luft vil føre til at bilen til å rotere for fort på tomgang, øker turtallet slow motion avspilling. Dette vil resultere i luftomløpsventilen bremset strekker seg hele veien og begrense luftstrømmen gjennom ventilen helt, noe som gjør at ventilen helt ineffektive for å opprettholde den korrekte hastighet for sakte bevegelse.

 Elektriske problemer

 Tomgangsluftkontroll solenoid kan oppleve en kortslutning i ledninger eller kretser som vil føre til at Maxima check engine lys til å komme på og føre til at kjøretøyet datamaskinen til å generere feilkoder. Dette kan føre til at IACV å slutte å jobbe og bilen kan gå galt på tomgang eller stall når det er ment å være inaktiv.

 vakuumlekkasjer

 Vakuum lekkasjer vil påvirke den luftmengde som tomgangsluftkontrollventil av Maxima mottar og kan føre til at bilen til hvile både for høye og for lave. vakuumlekkasjer er egentlig ikke et problem med klimakontroll sensoren bremset seg selv, men med forbindelser til og fra styresensoren gjennom spjeldhus og inntak. vakuumlekkasjer er en vanlig årsak til bremset problemer, som deretter vanligvis tilskrives et defekt IACV. Det er viktig å sjekke Maxima for vakuumlekkasjer før du bytter IACV på motoren din.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha