Feilsøking en CD Mazda 3

 CD-stasjonen på en Mazda 3 kan inkludere en CD-skifter. Platen spiller kan håndtere MP3-filer med MP3 forlengelse. Noen Mazda 3 modeller kan utstyres med et Bose lydanlegg som justerer Audiopilot støynivå i henhold til støy inne i bilen, og Centerpoint. Centerpoint skaper 5.1 surround-lyd i bilen. Begge Bose kjennetegn kan være problematisk. Andre problemer kan være relatert til kondens og uforenlig plateformatet. Denne typen problemer kan løses ved å følge noen feilsøkingstrinn.

 Ting du trenger

 Myk klut

 Biro

 Instruksjoner

 Slå av hvis Audiopilot Bose volumnivåer svinge og du finner det forstyrrende. Se i menyvalget "AudioPLT" og vri kontrollknappen til venstre for å slå den av. Centerpoint er en del Audiopilot nedenfor og er merket med "CENTERPT." Slå av ved hjelp av samme prosedyre hvis du lytter til MP3-filer på CD høy kompresjon kodet og forringer lydkvaliteten. Centerpoint er laget kun for to-kanals stereo CD.

 Ikke bruk CD hvis CD-spiller eller komponenter av CD selv blitt plaget på grunn av kondens. Kondens kan oppstå når du slår Mazda 3 varmer når bilen er kald. CD-en løses ut som et sikkerhetstiltak. Prøv å tørke med en myk klut for å fjerne opasifikasjon. Reintegrere og hvis det dukker igjen, de optiske delene av CD-spiller og har kondens. Mazda anbefaler å vente til en time før du prøver igjen på stasjonen.

 Sett kompatible plater bare hvis du fortsetter å oppleve problemer. Spilleren påtar seg det fulle størrelse plater bare. Ikke prøv å uregelmessig formede plater. selvinnspilte plater kan spilles av hvis de har blitt tatt opp med 9660 Nivå 1, Nivå 2 ISO 9660, ISO Joliet utvidet format, og Romeo utvidet format.

 Kjør en kulepenn fat på den ytre periferien av nye stasjoner hvis de ikke vil spille eller sette seg fast. Skarpe poeng og ujevne støt kan føre til at platen ikke plass ordentlig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha