Fem stor hjelp av mat for å redusere triglyseridnivåer

Fem stor hjelp av mat for å redusere triglyseridnivåer

Triglyserider i kroppen vår er vurdert uavhengig risikofaktor for hjerte-funksjon, så hvis du har slike høye lipid nivåer, bør handle for å redusere dem. I tillegg til å miste vekt og leve et sunt liv, vil vi vise fem store mat bidrar til å redusere triglyseridnivåer.

Olivenolje: Its rik på enumettede fettsyrer kan inntas som hoved fett. Det ble funnet at et høyt fett de bidrar til å redusere serum triglyserider.

Pulser: som en kilde til løselig fiber som har vært vist i gnagere og mennesker bidra til reduserte triglyserider i kroppen, kan grønnsakene være en god kilde for kost karbohydrat for å redusere disse blodlipider.

Fet fisk: Fet fisk som torsk, makrell, laks, tunfisk eller sardiner har en høy andel av omega-3 fettsyrer som reduserer triglyserider hos personer med høye nivåer av disse fett i kroppen din, som en studie funnet.

Havre: Det er en god kilde til løselig fiber, har lav glykemisk indeks og gir også enumettet og flerumettet fett, som vi har sagt, bidrar til å redusere plasma triglyserider.

Nøtter: Fordi den inneholder omega-3, gir denne frukten også antioksidanter og fiber er nyttig i kostholdet til de som søker å redusere triglyserider i kroppen din.

Inntak av enumettede fettsyrer fiber, lav glykemisk indeks matvarer og omega 3, og dermed reduserer vekten hos personer med fedme eller senker alkoholforbruk, noe som er til stor hjelp for å redusere triglycerider, og dermed hindre en faktor viktig kardiovaskulær risiko.

Du vet, hvis du er ute etter å senke triglyserider i kroppen din, kan disse fem matvarer være nyttig hvis du innlemme i kostholdet ditt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha