Fem ting du kan gjøre for å øke din kreativitet

Fem ting du kan gjøre for å øke din kreativitet
Lyst til å være mer originale? Hva hjernen genererer gode ideer? De siste vitenskapelige studier på kreativitet foreslå noen triks som fungerer:
1. Abúrrete
 Et team av britiske forskere ved University of Central Lancashire har vist at å gjennomføre en tilsynelatende kjedelig oppgave i 15 minutter som kopi tall fra en telefonkatalog, øker oppfinnsomhet.
2. Sett en Harry Potter-film
 Forskere ved Lancaster University har vist seg å gjøre kun 15 minutter av filmer proprietære innholdet i fantasy-filmen, som den magiske trollmenn og trollmenn innhold som vises i den populære Harry Potter-serien, er tilstrekkelig for barn og unge er i stand til å tenke mer kreativt.
3. Spill
 Spillet forbedrer skapende virksomhet i vår tenkning organ, ifølge en fersk undersøkelse utført av Michigan State University følger. I forsøk med 500 barn tolv år, fant forskerne at de som spilte dataspill var mer kreative utføre oppgaver som tegning eller skrive historier.
4. Få bedre humør
 Folk som står ved mens han jobbet for å lytte til musikk eller se videoer online tegneserier ikke kaste bort tid, men å forbedre humøret kan forbedre sin kreativitet, ifølge en studie publisert i tidsskriftet Psychological Science. Angivelig, hones den positive stemningen anterior cingulate cortex, en hjerne regionen som er alltid aktivert like før å ha en idé.
5. Flytt øynene
 Øvelser Eye bevegelse forover og bakover øke kreativitet, som demonstrert Elizabeth Shobe og kolleger ved Richard Stockton College of New Jersey. Detaljer av arbeidet ble gjort kjent i tidsskriftet Brain og erkjennelse. Selvfølgelig, den observerte effekten var midlertidig og varte ikke mer enn 9 minutter.
(0)
(0)
Tags
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha