Fire faktorer relatert til ryggsmerter

Fire faktorer relatert til ryggsmerter

Ifølge en ny studie utført av sentrum Summa Health System i Akron, Ohio, selv om det er visse risikofaktorer som tippe balansen til å lide den irriterende ryggsmerter, fire av dem er avgjørende, og har å gjøre med vår stil liv. De 4 faktorer knyttet til denne smerten er:

Fedme: Fedme er absolutt den mest åpenbare risikofaktoren forbundet med ryggsmerter, siden overvekt setter en belastning alle ledd og tilbake selv. I tillegg kan de ekstra kiloene føre til at disse menneskene er mindre fysisk aktive, som bare legger til smerte.

Snuff: Røyking kan redusere blodstrømmen, noe som også bidrar til smerten. Videre har en rekke studier bekreftet at røyking akselererer degenerering av ryggraden i nedre område.

Depresjon: Depresjon bidrar også til smerter og vice versa. Ryggsmerter kan føre til depresjon hos pasienten, så vær klar over at kontrollere vår livsstil og vårt humør gjøre aktiviteter som bringer oss lykke, vil vi bedre håndtere smerte. Ekspertene understreker at pasienter med depresjon føler opptil fire ganger mer smerte enn de som ikke lider.

Alkohol: Som med depresjon, økt ryggsmerter også forekommer i lospacientes som overgår alkohol.

Ekspertene anmeldt data på 26 millioner mennesker, 1,2 millioner av dem med ryggsmerter utpakking følgende punkter til felles: de menneskene som lider av ryggsmerter, 16,5% var røykere, 15% var avhengige drinkers 17% var overvektige og lider av depresjon utgjorde 19%.

"Dette studie av mer enn én million pasienter med ryggsmerter minner oss om de mange innbyrdes faktorer som kan bidra til dette felles klage," forklarer Jason Lipetz, medforfatter av studien.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha