Fire innovative teknologier for ganen

Fire innovative teknologier for ganen

Du kan ha en sky smaken? Er det mulig å lage en aroma av våt jord? Hva er olje Povo? Og sfærisk gazpacho? Dette er noen av de teknologiene som er slik at kokkene til å innovere i form av smaker, teksturer ...
Kuler flytende ert ravioli. Olje perler, falske kaviar av melon med skinke, erter sfærisk ravioli, bringebær baller, flytende croquettes, sfærisk gazpacho ... er noen av de matvarer som kan tilberedes med sferification teknikk, som bruker et stoff som heter alginat - oppnådd fra naturlig alge å skape beskyttede områder for flytende nærings av en fleksibel membran svært tynne "utnytter" i kontakt med munnen og frigjør innholdet umiddelbart.
 Jordnær aroma. I 2007 besluttet Joan Roca, Girona restorer, for å ta den roterende tradisjonelt brukt i kjemiske laboratorier for å destillere ditt eget kjøkken for å forberede ingredienser og aromaer. Så fikk han sin "østers-flavored våt jord" med land destillater, alt en "nostalgisk" opplevelse for sansene, som har de som har prøvd. Foreløpig ingen kokk verdt sin salt som ikke har denne enheten ved siden av sine kjøkken.
 Flytende nitrogen. Takket være flytende nitrogen kan fryses nesten enhver ingrediens umiddelbart. Men ikke bare har hastigheten. Det som betyr noe er at ved lave temperaturer oppnås med denne teknikken, de mekaniske egenskapene til mat endringer og er tilgjengelig som originalt som olje pulver produkter, tomat popcorn eller godteri mais.
 Skyer mate. Hva de vet skyene? Hvis vi snakker om den "skyer smak" skapt av David Edwards fra Harvard University, syrlig smak som sitron, karamell, en tomatsuppe, en sjokolade muffins ... Og alt takket være Le Whaf, en original bolle-formet enhet som gjør noe mat i dråper som til sammen utgjør puffs av røyk. Ved å puste, oppnås? En komplett smaksopplevelse uten å forbruke få kalorier?, Sier Edwards.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha