Five Easy Pieces for iPod touch Command

 Bruke iPod touch bør være enkel, men hvis du ikke vet hva du gjør, vil det ikke. IPod Touch til å bli en superbruker, kontrollere følgende triks og teknikker for visning, lytting, og søk.

  •  "Hey Ba-Ba-Reset": For å nullstille iPod touch, trykker og holder du Dvale / vekke-knappen og Hjem-knappen samtidig i minst ti sekunder, ignorerer "slå av" meldingen, inntil Apple-logoen vises.
  •  "Rom for å zoome": For å zoome inn på en webside, bilde eller kart, spre to fingre fra hverandre på skjermen. For å zoome inn på en tekstkolonne, dobbelttrykker. Hvis du vil zoome ut, flytte fingrene sammen på skjermen, eller dobbelttrykker.
  •  "Searchin '": For å vise Spotlight-søkeskjermen, trykk på hjem-knappen på første startskjermen eller trykk på Søk-ikonet, eller feie den første Hjem-skjermen med fingeren mot høyre.
  •  "Kopier, lim inn, i håp": Å kopiere en del av teksten, trykker du på den delen slik at den er merket med håndtak på begge sider og kopierings boble vises, og klikk deretter Kopier. Hvis du vil lime, trykk for å forstørre innsettingspunktet til skjermen, slik at pastaen boble vises, og trykk deretter på Lim inn.
  •  "Det er bare Flick og Scroll": For en liste eller rulle på skjermen, dra skjermen med fingeren eller, for raskere rulling, flick skjermen opp eller ned. Hvis du vil bytte fra en skjerm til en annen over, tørke av skjermen med fingeren mot venstre eller høyre.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha