Fjern tapen av plast vindusrammer

For Christmas Jeg pynter meg vinduer alltid med juletrebelysning som jeg feste med Tesaflim til rammen. Og som alltid er tilfellet, selvfølgelig, dersom det er å vedlikeholde, ikke tror!

Så igjen Tesafilm om og om og om igjen. I begynnelsen av januar må da, men alt av igjen. Og gjett hva, de Sch ... pinner som Hulle og går ikke av. Hvert år det samme problemet. Jeg har de fleste tips som jeg kan finne på internett prøvd. Ingenting har egentlig bare jobbet. Igjen jeg måtte gni og skrubb som gale.

Nå har jeg kombinert to tips og se, det fungerer fint. Tipsene er hårføner og alkohol. Så før jeg kobler Tesaflim, jeg varme den med hårføner. Hårføneren videre draufhalten og trekk sakte. Deretter går du ganske enkelt, og det gjenstår knapt limrester igjen.

Det som er å limrester der fortsatt, jeg tørk av med en klut og alkohol. I mine vinduer, det fungerer bra og er egentlig ikke slitsomt. Du må bare ta en ny klut ofte og skal også bruke alkohol ikke være for økonomisk, fordi det fordamper raskt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha