Fjerne hendelser i hendelseslogger

 Hendelseslogger tar opp plass på harddisken, men de har ikke alltid vokse. Som standard logge hver hendelse har en oppbevaringspolicy som angir gamle hendelser blir overskrevet av nye hendelser når loggen blir full. Av ulike årsaker, skjønt, kan du slette hendelser fra dine hendelseslogger. Dessverre kan du ikke fjerne spesifikke hendelser. Du kan imidlertid slette hele loggen.

 Hvis du ønsker å tømme en logg, så den er tom, begynner hendelseslisten ved å gå til Start | Administrative verktøy | Event Viewer og bruke venstre panel til loggen du vil slette. Høyreklikk på loggen, og velg Egenskaper. Windows viser dialogboksen Logg Properties.

 Figur 1. egenskapene til en hendelseslogg syn.

 Ved å klikke på Slett logg knappen i nedre høyre hjørne, du kan helt klart loggen.

 Selv om du ikke kan fjerne spesifikke hendelser i en logg, kan det være nyttig å opprette en egendefinert visning slik at du bare ser på hendelser av interesse heller enn alt. For å opprette en egendefinert visning, klikker du logge du ønsker å opprette visningen, deretter i det høyre vinduet, klikk på linken til "Custom Display". Med mindre / inntil Microsoft gir oss muligheten til å fjerne spesifikke hendelser utsikten er trolig så nær som vi får.

 Dette tipset gjelder for Windows 7.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha