Fjerne mugne lukten fra møbeltrekk

 Bortsett fra det åpenbare Febreze, som midlertidig inneholder duft, slik at du ikke kan lukte, en god måte å få en muggen fjerne lukt fra møbeltrekk er natron strø og la det sitte en stund før du støvsuge . Hvis du ønsker å få fancy, kan du kjøpe teppe deodorant, men jeg tror bare gamle natron vil fungere godt, fordi det går uten deksel noen form for parfyme som lukter er ikke å fange, slik at du muligheten til å fortsette å arbeide på mugglukt før det er virkelig, virkelig gått.

 Du kan også prøve metoden for å slette en blanding av hvit eddik og vann i møbeltrekk med en svamp. Svampen ikke helt fornøyd, men du må sørge for at det er ganske fuktig, slik at du kan få til alle områder av møbeltrekk antall blandingen. DAB overflødig fuktighet med en absorberende håndkle.

 En annen idé er å bare be om å få puter ute i frisk luft og solskinn på dem, fordi ultrafiolett lys dreper sopp, bakterier og lignende, men det er også den tilnærmingen som du kan ta for å virkelig rengjøre møbeltrekk med et godt vakuum, og eventuelt en dampbehandling. Du kan endre kravet til sugemøbeltrekk damp å leie eget utstyr, eller du kan lage en profesjonell til å gjøre jobben for utleie.

 Jeg har nylig lært teknikken med å blande en kvart til en halv kopp natron med to kopper vann og to kopper eddik i en stor bøtte til å lage en miks du kan bruke på din dekselet med en myk børste eller svamp og deretter la det tørke. Dersom lukt forblir i noen dager, gjenta prosedyren. Jeg har ikke prøvd dette, men den kombinerer to favoritt deodorizing ingredienser, så jeg trodde jeg ville være her for deg å tenke på å prøve.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha