Fjerne Taktekking nytte av Carpet

 Teppene å fange våre hjem og til å holde seg til nesten alt de kommer i kontakt med skitt, hår, støv og andre partikler er hverdagslige ting som hvert teppe. Flekker av disse og lignende stoffer er ganske lett å håndtere, fordi vi alle måtte på et tidspunkt, er taktekking tjære på den annen side ikke egentlig et sted folk flest får i sine tepper, men det er mer vanlig enn du kanskje tror . Taktekking tjære er en oljebasert produkt som ikke vil komme ut av teppet fiber gjennom kun med såpe og vann, er et avfettingsmiddel av en type som er nødvendig for å nedbrytning av flekken. Før du behandler flekken må du få det overskytende tjære som kan fjernes eller sitte i teppet, få så mye som mulig. Her er noen måter å bli kvitt en tjære flekk på teppet.

  •  En tørr rengjøring løsemiddel kan operere på en liten frisk flekken. Spray løsemiddelet direkte på stedet soaking fibrene og la den sitte. Etter en stund, med en ren hvit klut forsiktig dab flekken ved hjelp av korte trykker trekk. Dette er den mildeste av flekken løftere tjære og bør prøves først, hvis flekken fortsatt er der, så neste skritt.
  •  Gå-Jo, Goop eller liknende hånd rengjøringsmidler avfettingsmidler vurderes og kan brukes til å kvitte seg med tjære. Påfør en god mengde rengjøringsmiddel på det berørte området, med omsorg for hele flekken, forsiktig arbeider i fibrene i teppet og la tiden for tjære til å begynne med degradering. Deretter DAB med en klut fra støvsugeren og flekken inntil ingen tjære kommer ut, skyll overflaten med en fuktig klut, hvis flekken ikke har forsvunnet, være forsiktig med å smøre rundt mens du gjør dette.
  •  WD-40 sprøytes direkte på flekken og venstre for å sitte en stund vil redusere tjære og trekke ut fibrene. På samme måte som før, vil være forsiktig tapping bevegelse med en ren klut trekke spot, siden du ønsker å vaske WD-40with et mildt rengjøringsmiddel som oppvaskmiddel og litt vann, skyll området grundig.
  •  Om ikke annet har jobbet du kan prøve bensin. På en ren klut helle nok gass til stedet, men ikke nok til å dryppende våt. Bruke dette til å fukte området av hele flekk blotting. La trenge gassen inn i fibrene og oppløse tjære, ta en annen ren klut og med de samme bevegelsene som tidligere signalisert bearbeid flekken til den er borte. Bensin må fjerne flekken og fordamper ganske raskt, vil lukten bare vare i ca en dag som området er godt ventilert.

 Disse metodene vil arbeide for å tilveiebringe i det minste noen av de flekken, hvis ikke får noe, men hvis flekken ikke kommer til å tenke fjerne området av teppet og utskifting av plasteret. Hvis du er en liten bit av teppe i en annen retning bør du prøve å finne noen teppe som vil matche eller virkelig nær sams din. Husk at når du bruker noen renere til gulvteppe, særlig bensin, for å teste et skjult område av teppet eller et utklipp for å sikre at det ikke vil bli skadet i flekkfjerning prosessen, og ikke gi opp på, er det mulig for at stedet å komme seg ut.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha