Fjerning av Clear Bra

 Clear Bra er en type maling beskyttelse film som brukes i biler for å hindre rusk og rester mindre ripe lakken og finish av kjøretøyet. Fra navnet selv, det fungerer også som et ekstra beskyttende lag for å male bilen. I tilfeller der lag begynner å bære, kan du enkelt fjerne den og installere et nytt lag. Fjerning gjennomsiktig film bra beskyttelse er enkelt. Du kan hoppe betale avgifter til en profesjonell å gjøre jobben selv.

 Ting du trenger

 varmepistol

 Plast pinne

 Instruksjoner

  •  1

 Slå på varmepistol og sakte kjøre den på din lakkbeskyttelsesfoliene Clear Bra. Start på slutten av filmen nær dekk hjul eller støtfangere, bevegelige varme frem og tilbake og samtidig opprettholde omtrent en halv tomme avstanden mellom spissen av varmepistol og film.

 2

 Slå av varmepistol, når limet eller film løs og løfte den fra hjørnet med fingrene. Bruk en plastpinne i tilfelle hjørnet av filmen nektet å forlate eller kjøre varmepistol igjen på seksjonen.

 3

 Fjern alle film sakte stripping lim bilen. For å gjøre dette, del for del til du fjerne hele filmen.

 Hint

 Ikke la tent varmepistol mens den ikke er i bruk. Slå av mens du trekker filmen, og bare slå tilbake når du er klar til å bruke det igjen.

 Husk å bruke vernehansker for å unngå skader ved bruk av varmepistol.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha