Flere programmer for iPhone

Apple Mobiltelefonen har blitt en partner heller enn en smarttelefon, og som sådan, er med oss ​​i alt vi gjør med tusenvis av applikasjoner og tjenester, noe som går veldig bra med sosiale lasredes som Twitter, vi Den kan hele tiden koblet til Internett.

EXIS ti mange Twitter-klienter for iPhone, noe som kan være litt forvirrende for de som kjøpte telefonen nylig, og det er av denne grunn at i dag vil vi presentere noen av de vanligste til den offisielle Twitter søknad om iPhone alternativer som oppfyller svært Mens deres funksjoner og legge til flere.

En som de fleste brukere vil UberTwitter innsamling er at mens de vil ha blitt annonsert versjoner for Android, er så langt eksklusivt til iPhone. Den viktigste funksjonen som har dette programmet, og gjør det bortsett fra resten er deres måte å vise tweets, som er mer praktisk og enkel og kan se lenker tweets ganske enkelt ved å rotere mobile terminal takket være gyroskop.

Funksjonene som er lik resten, kan lese og legge inn tweets, retweets og administrere kontaktlister og tilhengere, blant flere andre.

Et annet godt alternativ er Echofon, tidligere kjent som Twitterfon, som også ligger i et program for Mac OS X og en utvidelse for Firefox, som er svært fordelaktig, siden disse tre kan synkroniseres enkelt sparer oss mye tid til å jobbe med tre plattformer samtidig.

Denne synkroniseringsfunksjonen er bare tilgjengelig i pro-versjonen og ikke gratis, men hvis vi virkelig dra nytte, er prisen på 3,99 euro på AppStore ikke for mye.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha