Florida i varetekt fedre

 Fedre noen ganger klager over at i tilfelle av en skilsmisse, Don & rsquo domstoler; t rimelig å gi dem varetekt. Noen fedre tror domstolene har en tendens til å ta parti med moren i skilsmissesaker og kanskje ikke vet faren & rsquo; rettigheter til lik tid og vedtaksmyndighet når du bestemmer varetekt ordninger. I Florida, krever loven domstolene å gi like stor vekt på både foreldre og rsquo; rettigheter og foreldre kapasitet når de bestemmer seg for foreldre ordninger.

 Foreldre Plan

 I Florida, en "foreldre plan" vil veilede foreldre i skilsmisseforhandlingene beslutninger knyttet til sine barn. Domstolene oppfordrer foreldre selv å utvikle planen, men hvis de ikke kan, vil retten etablere planen. Planen vil omfatte en del tid program og en plan for om helse omsorg for barn, utdanning og generell velferd for beslutningsprosesser.

 Retten vil vurdere eventuelle vold skjedde under plan utvikling og andre aspekter av familie & rsquo; s historie. Florida Vedtekter satt ut disse forskriftene også for fedre og mødre. Den lovgivende forsamling i Florida forventer Florida domstoler å lage bestemmelser om hva som utgjør & ldquo; Barn & rsquo; s beste interesser og rdquo; etter objektive standarder.

 Child Support

 Florida & rsquo; domstolene i en vurdering både foreldre og rsquo; s finansiell kapasitet når de bestemmer seg for hvor mye vedlikehold som alle bør betale. Begge foreldrene har en lik del av ansvaret for å støtte sine barn i samsvar barn & rsquo; s behov og økonomiske evner til hver av foreldrene. Florida Child Support retningslinjer hjelpe retten bestemme riktig mengde barnebidrag hver av foreldrene må bidra til sine barn og rsquo; support.

 Florida domstoler vil ikke tillate en forelder med foreldreretten til å nekte far hans foreldrenes rettigheter til å besøke og en rolle i prosessen med å ta beslutninger om barnet på grunn av en uenighet eller støtte betalinger lider barn. Florida domstoler bestille at foreldrene ikke kan beholde samvær på grunn av forseelse på den andre.

 Rettighetene til fedre

 Florida fedre som mener at domstolene ikke har gitt like rettigheter til foreldre sine barn å ta beslutninger om deres barn og rsquo; livet, se sine barn så ofte som de tror de skal eller betale underholdsbidrag som representerer nok inntekt og inntekt av sin tidligere ektefelle kan slå til mennene i Florida & rsquo; s Resource Center.

 Den FMRC har kontorer i Boca Raton, Bonita Springs, Fort Lauderdale, Orlando, Palm Harbor, Tampa / St. Petersburg og West Palm Beach. FMRC ansatte gir informasjon og ressurser for foreldre som føler at deres rettigheter til likestilling av foreldreansvaret ikke blir behandlet av Florida domstolene. Ressursene at FMRC gir fedre tillate Florida for å samle inn informasjon uavhengig og vurdere sine sjanser for å lykkes utfordre en barnefordeling, tilgang eller barnebidrag urettferdig avgjørelse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha