Florida lover om innvandring

 Den amerikanske regjeringen setter innvandrings- og flyktningpolitikken til hele nasjonen. Nærheten av Florida til øyene Cuba og Haiti skape et enkelt sett med innvandring og lokale tjenestemenn å manøvrere. Innvandrere kan bruke en rekke faste og midlertidige visum, i henhold til føderal lov. Delstaten Florida tilbyr gratis juridisk bistand til kvalifiserte søkere gjennom prosessen med innvandring og juridisk statsborgerskap. Innvandring advokater for utleie er utbredt i Sunshine State, særlig i Miami og kystområder.

 Beslutning føtter Foot Dry Wet

 I 1991 har hundrevis av haitiske flyktninger flyktet fra sitt hjemland og dukket opp på kysten av Florida asylsøkere. Den voldelige diktatur i Haiti har ført til flyktninger for å gå inn i små båter og komme til USA. Dette fikk alvorlig samtale mellom Florida tjenestemenn på hvordan man skal håndtere flyktninger og innvandrere nå grensene for staten med skip. Siden 1995, en såkalt innvandringspolitikk lov "fot-tørr-våt" var i kraft tatt i respons til hendelser i Haiti og Cuba, som har lidd økonomisk kollaps i 1994 etter tilbaketrekningen av støtte fra Russland . Den lar hovedsak cubanere som kommer på amerikanske kysten muligens be om lovlig opphold, mens retur hjem de mottatt på sjøen. Politikken tillater maksimum 20.000 cubanere årlig å immigrere til USA stater. Etter en massiv tilstrømning av flyktninger kom på kysten av Florida i 1994 som svar på Cubas forverring økonomi, har politikk blitt utviklet for å bedre takle tilstrømningen av innvandrere. De 20.000 visum tilgjengelig årlig fortsetter å møte behovet uttrykt av cubanere, med tusen mer enn det maksimale antallet cubanske innvandring søknad hvert år.

 Amnesty programmer

 gjestearbeiderprogram og innvandring amnesti tilby en annen juridisk alternativ for flyktninger å komme inn i USA og få statsborgerskap. Kongressen nylig vedtatt lovgivning for å tillate ulovlig romvesen, også kalt udokumenterte arbeidere til å søke om en Z visum som tilbys. Dette visumet ville gi en prøvetid innvandring status, som er fornybar i fire år. De illegale innvandrere må ha bodd i USA før januar 2007, og ingen kriminelle anklager mot dem mens han bodde i USA.

 Z Visum

 Resultater av cubanere prøver å nå kysten av South Florida som reiser 90 nautiske miles fra Cuba til Key West eller ønske om å flykte Miami penger til smuglere for å unngå myndighetene og nå strendene Florida. En $ 500 Avgiften må være betalt før fastboende søknaden er vurdert. Ulovlige innvandrere som er under 30 år og har bodd i USA siden de ble mindreårige er kvalifisert for et grønt kort etter tre år med å holde et visum Z. utlendinger i uregelmessige situasjoner som anses slike som landarbeidere kan søke om permanent statsborgerskap etter å bevise at de har arbeidet minst 150 timer eller tre år i oppdrett yrket. Estimert tid til å behandle nye grønne kort for Z visum innvandrere er åtte til 13 år, på grunn av et etterslep venter innskudd.

 Midlertidige Visum

 Ni av midlertidige visum tilgjengelig for innvandrere som ber om midlertidig status i Florida og USA som helhet. Advokater ofte råder innvandrere til å søke om midlertidig status først og deretter starte prosessen med statsborgerskap og naturalisering. Midlertidige visum kategorier inkluderer L-1 intra selskapet overføre ansatte for H-1B spesialitet yrker, B-1 / B-2 for forretninger og fornøyelse reise til Amerika, E-1 / E-2 visum for investorer og traktat tradere. K-3 / K-4 visum for familiegjenforening, R-1 religiøse arbeidere og misjonærer, O-en for kunst og vitenskap fagfolk laget, K-1 visa for en forlovede eller forlovede av amerikanske borgere.

 Permanente visum

 Permanent visum, også kalt grønne kort gis for kun spesielle grunner, og kan ta lang tid å etterforske og prosess. Florida innvilge permanent visum for familier, spesielt når en innenlandske situasjonen, for eksempel mishandlede kvinners situasjon. innvandring basert på sysselsetting er også en mulighet i Florida, men inkluderer innlevering sertifikater og foretrakk å jobbe med de aktuelle avdelingene i regjeringen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha