Florida massasje teppe lover

 Florida lover massasje drapering fall i tråd med charter av pasientrettigheter. Siden 1939, har Florida State Massage Therapy Association jobbet for å opprettholde integriteten til profesjonell massasje. Hver massør lisens er nødvendig for å opptre etisk oppførsel mens du holder en kundes behov først. Massasje kunder skal alltid føle seg komfortabel, avslappet og ikke på noe tidspunkt sårbar på grunn av feil drapering.

 Drapering Instruksjoner

 En profesjonell utøver må indikere draperinger instruksjoner for en klient før en massasje kan begynne. Ifølge FSMTA, bør drapering instruksjoner gis før kunden fjerner klær og når utøveren er utenfor rommet. Utøveren må spesifisere nøyaktig hvordan en pasient skal være på massasje bordet og hvordan drapere bør dekke kunden før utøveren avkastning. Et felt må brukes hvis en klient kler restene fullt påkledd eller helt eller delvis.

 Renslighet

 Florida massasjesalonger holdes til standarder for renslighet og personlig hygiene, som FSMTA. Gardiner vaskes på en daglig basis, og ingen ark eller plater må brukes mellom pasienter før rengjøres. Personlig hygiene utøveren er også viktig.

 Justerings Standards

 En nullen kan settes til en klient for varigheten av en massasje. Men ikke på noe tidspunkt skal en klient private områder for å bli utsatt. Hvis en kunde trenger for å kjøre, må utøveren stå til side for å tillate kunden å justere komfortabelt.

 Backup layup

 Drapere er som en backup mellom utøver og klient. Den FSMTA indikerer at dette backup bør alltid forbli intakt og ikke bli krenket. Utøverne er ikke tillatt å engasjere kunden i upassende fysisk eller verbal aktivitet. Hvis sikkerhetskopien er krenket, må en rapport gjøres umiddelbart til veiledere massasjeinstitutter eller kompetente myndigheter. Unnlater å respektere denne beskyttelsesklausul kan medføre tilbakekall av lisensen av en salong med FSMTA og styret i Massasjeterapi Florida.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha