Food Products og tips for å slukke Appetite

Food Products og tips for å slukke Appetite

I tid for å gjøre en diett for å gå ned i vekt, er appetitt kontroll avgjørende for å oppnå det ønskede målet. Dette oppnås gjennom et godt kosthold plan som passer for hver gjennomføring som genererer satiety matvarer og kosttilskudd produkter bidrar også til å ikke føle deg sulten.

Grunnlaget for enhver diett er i stand til å spise litt av alt du vil, drikke mye vann, og ikke hoppe over noen måltider for å hindre glukose pigger og ikke overspise.

Frokosten som en konge, lunsj som en prins og middag som en tigger er en velkjent frase, men i tillegg er det andre ting du bør vurdere når det kommer til å miste vekt.

Har seks måltider om dagen: Aldri hoppe over et måltid i tillegg til frokost, snacks, lunsj og middag inkorporerer en matbit på ettermiddagen og / eller midt på morgenen å ikke bli så sulten på tidspunktet for hovedmåltidene. Dette snack kan være en frukt eller en yoghurt med lavt fettinnhold.

Drikk tre liter vann om dagen: Å gå ned i vekt, eliminere giftstoffer og være fornøyde er viktig å ha kroppen hydrert. Et triks for å spise mindre er å drikke et glass vann før du spiser, samt en fettfri kjøttkraft for å fylle magen.

Salater og supper: Salater tilberedt med litt olje, egnet salt og eddik eller sitron og hjemmelaget grønnsaksupper er det perfekte akkompagnement til ethvert måltid og også hjelpe indusere metthetsfølelse, fordi de opptar et stort volum i magen uten å legge mange kalorier.

Tygg godt: På tidspunktet for å spise er viktig å tygge maten godt, fordi det handler om å tygge bidrar til å tilfredsstille appetitten, som det gir magen tid til å assimilere næringsstoffer og sender signaler til hjernen metthetsfølelse.

Satiating matvarer:

 • Tomater: hjelpe tilfredsstille sult, spesielt når det spises fersk. En annen fordel er at du kan spise når som helst.
 • Jordbær og meloner: de er fruktene som i store mengder fiber bidrar til å tilfredsstille sult, har lite kalorier og dens fruktose nivået ikke er så høyt.
 • Bladgrønnsaker: inneholder mye fiber og lite kalorier, bidra til å mette appetitten, slik at de er et supplement som ikke kan gå glipp av ved måltider eller være en del av utarbeidelsen av fatet vi spise den dagen.
 • Asparges og sopp: asparges og sopp er høy i fiber og gir få kalorier, det første bidrar også til å eliminere væsker. Begge er svært nyttig i dietter med kalori begrensning, men bør spises uten å legge fett.
 • Egg og blåskjell: to matvarer som bidrar til å tilfredsstille sult. Egget kan spises kokt og krydret med salt og litt olje og blåskjell alltid dampet uten tilsetning av fett.
 • Korn: hele korn har mye fiber og bidrar til å tilfredsstille din appetitt, men du må være forsiktig med mengder. Konsumere bare litt med yoghurt eller melk på snack.

Satiating planter: De satiating planter er et godt valg for å tilfredsstille sult, slik at de blir mye brukt som hjelpemidler i kosten eller vektkontroll. Disse plantene har den egenskap å danne en gel ved kontakt med vann, og denne massen fyller magen forårsaker en følelse av metthet. Således bidrar de til å redusere matinntak og forsinker ytterligere absorpsjon av kolesterol og triglyserider, mens karbohydrater regulere intestinal transit.

 • Gomaguar
 • Glucomannan
 • Fucus
 • Laminaria
 • HoodiaGordonii
 • Fasolina

Garciniacambogia: Det er bemerkelsesverdig at, før man spiser de satiating planter er viktig å drikke rikelig med vann, slik at de kan være i stand til å danne en gel som bidrar til å utløse en følelse av metthet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha