For å møte Angst

Noen ganger står vi overfor noen ubehagelige virksomhet vi står overfor. Det kan være et argument, vår skilsmisse, torsi intervensjon, det er liv og enkelte ting er uunngåelig. Før eller senere må vi møte dem.

Men strategiene folk bruker for å håndtere disse bekymringer er ikke alltid riktig. Så da jeg forholder noen tips som kan være nyttig.

Gjør oppmerksom på at det er ingen måte du vil ikke føle deg litt engstelig eller bekymret problemet som du står overfor. Merk at for deg er et viktig spørsmål. Og angst er måten nervesystemet ditt er klar for den store showdown, nesten all din frykt vil ikke prøve å rømme. Bare én utgang, og er over fra den situasjonen som du motstå atravesar.Fíjate kilden til angst er ikke det samme. Hva gjør deg anspent og bekymret for er at du har utestående. Så idiotsikker måte å eliminere angst er ut av problemet så snart som mulig. Etterlate en gang for alle. Du vil se hvordan du føler lettelse snart etter, det du har før du ringen av ild. Flammene vil innpode en liten frykt, det er med rette. Men nå ser utover buen. Hva ser du? Hva du kan se, noe forvrengt av brann, er målet. Konsentrer deg om det, hva du ønsker å oppnå. Tenk å være tydelig på hvordan du vil føle når du har gått gjennom bøylen; perfekt. Nå, ta en holdning mot, gjør deg klar til å møte hva som helst. Ta et dypt pust og dykket for å erobre målet ditt. Bravo!

Nå vil du være fornøyd. Hemmeligheten er å ikke bære søker flukt. Klart, det tar mot til å leve. Men du vil bli belønnet sjenerøst, ikke være i tvil.

Hvis du lider av sjenanse nå laste ned følgende bok:

Sann Årsaker dine skyhet

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha