For eldre: Hvordan finne ut eBay selger gebyrer

 I motsetning til tradisjonelle bedrifter, på eBay, du trenger ikke bruke mye penger for å selge varene dine. eBay holder selge lav og volumet høyt. Men eBay-selgere forventer å selge sine varer på nettstedet.

 Å holde kostnadene nede for selgere er en grunn til eBay har blitt en av de mest vellykkede e-handel på Internett og en engel av Wall Street.

 eBay avgifter varierer med type virksomhet, type produkt og spesielle funksjoner for en bedrift. eBay avgifter falle inn i tre typer:

  •  Plasserings Kostnader: Hvert element på eBay vil være en plassering avgift. Innsetting avgiften beregnes på en glidende skala basert på minimumsbudet, din fast pris, eller minstepris for varen din.
  •  Salgsprovisjon: Hvis du følger filmbransjen, du hører om et stort antall A-liste stjerner som tar en relativt liten avgift for å lage en film, men forhandle frem en stor prosentandel av bruttofortjenesten. Dette er kjent som en back-end avtale - faktisk en kommisjon basert på hvor mye filmen bringer.

     eBay gjør det samme, å ta en liten emisjon gebyr når du listen din artikkel - og deretter en provisjon på baksiden slutten hvis du selger varen. Denne komiteen kalles salgsprovisjon, basert på den endelige salgsprisen for varen din.

  •  Valgfritt kostnader: Du trenger ikke å betale konsesjonsavgifter og målkontoen, men å sette opp din virksomhet kan være som å kjøpe en bil. eBay har en rekke alternativer for å gran opp bedriftssiden.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha