Ford Expedition 4-Wheel Drive Problems

 Modellen 4WD Ford Expedition hadde flere tilbakekallinger og teknisk service bulletiner utstedes for problemer som mangler skulpturer og problemer med stabilitet / antispinn indikator. Disse frakt problemer påvirker håndtering og kontroll av denne modellen, og skaper potensielle ulykkessituasjoner.

 Tire Tread Failure

 Ford Expedition 4WD 2006 hadde en tilbakekalling for feil dekk. Over 10 000 Ford, inkludert frakt, har blitt tilbakekalt av produsenten for den skadede sentrale slitebanen som skjedde under produksjon fabrikken utstyrt dekk. Denne feilen kan føre til dekk dekk frakt korrodere og til slutt delt under normale driftsforhold. Korrosjon dekk er forårsaket av feil, samt fukt inn og igjen inne dekkene. De berørte eiere kan ta sine forsendelser til sine lokale forhandlere modeller til å ha sine dekk skiftes.

 Regissør og stabilitetsproblemer

 Ford Expedition 4WD flere TSBs utstedt av produsenten for problemer som oppstår med styring og stabilitet av SUV. Defekter i de hydrauliske slanger og koblinger er noen ganger vanskelig styring og håndtering. Når dette skjer, til stabilitet / traction lampene på ekspedisjonens dash informere føreren om at det er et problem med systemet av retning og stabilitet. Imidlertid indikerer en TSB at varsellyset lyser noen ganger, når det er ingen problem med bilen kontroll. Frakt eiere må ta sin Ford betjent Hvis denne advarselen indikatoren er enig.

 ABS Issues

 Den anti-lock oppbremsing systemet på Ford Expedition 4WD kjøretøy har blitt tilbakekalt over 10.000 SUVer. ABS-kontrollmoduler ble produsert med ekstra kontroll baller som reduserer bremsevæske mene i ABS-bremser. Dette problemet påvirker kjøretøyets bremseevne. Når denne bremsing skjer, kan føreren ikke stoppe SUV, noe som resulterer i en situasjon med eventuell ulykke. En ekspedisjon i denne tilbakekallingen bør tas til nærmeste konsesjon hvis varsellampen lyser ABS, for å avgjøre om feil på ABS er problemet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha