Ford Instruksjoner MP3

 MP3 refererer til en bestemt av komprimert digitalt musikkformat. Selv om definisjonen brukes vanligvis til å beskrives de digitale filene som lastes ned via datamaskin og enheter som brukes til å spille, kan MP3 evner også være et alternativ i mange andre enheter, inkludert radioer Ford biler. De fleste Ford legger en viss type MP3 evne i sine modeller 2006 og '07. Alle 2009 Ford-modeller har mulighet for MP3-kompatibilitet.

 Hvordan Ford kan spille MP3-filer

 Den vanligste måten for Ford å spille MP3-filer er gjennom en plate. Disse CDene avvike vesentlig fra tradisjonell CD. MP3 data CD krever en spiller som kan oversette den digitale koden i lyden informasjon. MP3-CD-er har bedre lydkvalitet og en mye høyere kapasitet enn tradisjonelle CD. Noen med en fersk Ford kan brenne sine MP3-filer på en CD og spille på deres Ford radiosystem.

 Den andre måten å spille MP3-filer på en Ford er mer direkte. Siden '07 modellene, de fleste har en Ford spesielt utviklet for MP3 jack. Denne porten gjør at sjåførene til å koble MP3-spillere de allerede har og spille musikk på høyttalerne i Ford. Dette krever Ford system innstilling til hjelpe eller MP3 riktig port, men det er en enkel prosess som kan gjøres ved hjelp av kontrollene ombord radiosystem.

 Ford Sync

 Noen nyere Ford-modeller bruker et system som kalles Ford Sync, utviklet av et samarbeid mellom Ford og Microsoft. Dette synkronisering system lar deg trådløst koble mobiltelefonen din, og inkluderer en USB 2.0-port for MP3-spiller for lading og avspilling av MP3-spilleren. Den største forskjellen mellom denne og en ekstra port er enkel: det tillater deg å spesifisere visse sanger og velge ulike spillelister på lydanlegget i Ford. Noen synkronisering er stemmeaktivert.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha