Ford Ranger lastebil Erstatt timing belte Instruksjoner

 Ford anbefaler timing belte på Ford Ranger byttes i intervaller på 60.000 miles. Dette ble bestemt etter en grundig studie av bilens servicehistorikk. Produsenten har også identifisert denne motoren type friløp, hvor et belte svikt er lite sannsynlig å forårsake skade på motoren. Rembrudd er vanligvis ikke et problem for utmatting av materialet, men en strekk problem. Når beltet strekker seg utover evnen til strekkanordningen for å holde tett, blir der gitt ut.

 Ting du trenger

 Socket Set

 Ratchet

 Breaker bar

 Spill nøkler

 Instruksjoner

 Ta av tilbehøret drivreim på forsiden av motoren ved hjelp av en nøkkel for å flytte beltestrammeren når du fjerner. Fjern kjøleradiatorvifte med fastnøkkel til å fjerne boltene. Fjern vannpumpen skivene ved å skru de fire mutterne med skiftenøkkel.

 Trekk plastlokket på toppen forsiden av registerkjededeksel. Drei veivakselen i klokkeretningen med en stikkontakt på sentrale bolten inntil taktmerkene på veivakselen skivene å justere mark 0 av fordelingen plate på front timing dekselet. Se gjennom hullet når hetten er fjernet, og sørge for at timingen markerer kamaksel sprocket linje med en på blokken ved 5 OA € ™ klokke posisjon. Hvis merket på kamaksel er ikke synlig, roter veivakselen igjen hvis de cam merkene justere.

 Skru veivakselen skivene bolt med en stuss og fjern veivakselremskiven manuelt. Ta av dekselet timing belte ved hjelp av en 10 mm pipe. Fjern guiden skive av timing belte. Løsne strammer bolten med en skiftenøkkel og skrutrekker for å flytte strammer til venstre, vekk fra beltet. Stram løst skruen for å holde det på plass.

 Fjern registerremmen. Installere den nye starten av beltet på høyre side, holder bandet så stramt som mulig på høyre side av båren. Sørg for at alle taktmerkene er justert. Når timingen dekselet er av, kontrollerer mellomakselen også. Tidspunktet merke på tannhjulet og er på blokken i posisjon 12 OA € ™ klokke. Dette er utstyr som blir distributør, må det forbli perfekt justert.

 Løsne strammer bolten med en skiftenøkkel og gjør det mulig å søke spenning på beltet. Sjekk taktmerkene på veivakselen sprocket: merkevare på tannhjulet må være på linje med merket på blokken, og hvor nøkkelen skal være på 12 OA € ™ klokke. Sjekk mellomakselen for å sikre at de to merkene er på 12 OA € ™ klokke. Sjekk kamaksel og sørge for at merkene er justert ved 5 OA € ™ klokke posisjon.

 Drei veivakselen to omdreininger med klokken og kontrollerer timingen merkene. Stram skruen i beltestrammeren trygt. Installer de resterende delene i omvendt rekkefølge.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha