Fordelene av å konsumere beta-karoten

Fordelene av å konsumere beta-karoten

Fordelene av å konsumere beta-karoten

Mange mennesker bruker ulike matvarer, men vet ikke fordelene de bringer til helse. Og en av de svært gunstige matvarer er de med beta-karoten, men hvis du ikke vet hva og hvor du finner betakaroten ikke bekymre deg fordi i dag bringer vi mye informasjon om det.

Hva er beta-karoten?

Karotenoider er essensielle næringsstoffer som kommer inn en rekke av frukt og grønnsaker, er det nettopp denne forbindelsen som gir den oransje fargen til noen naturlige matvarer. Sine fordeler har vært kjent i lang tid av eksperter og er nå gjort mye mer enn å se alle eiendommer i organismer.

Fordelene av å konsumere beta-karoten

Merk at når kroppen forbruker matvarer rike på betakaroten kroppen blir til vitamin A, hvis det påkreves av Byrået. Vitamin igjen gir viktige fordeler som skiller seg ut i helsen til øynene og huden.

Dette er hvordan karotenoidene fungere som antioksidanter, som bidrar til immunsystemet for å beskytte mot forskjellige sykdommer og stimulerer også produksjonen av hvite blodlegemer.

Matvarer rike på betakaroten er utmerket for hudpleie, fordi aktivering melanin, pigment som gir ham. Noen til og med kommer til å vurdere det uunnværlig Tan på grunn av dens virkninger i denne kroppen.

I sin tur, har mye å gjøre med dannelsen av bein, fordi vitamin A er ansvarlig for nettopp at veksten skjer normalt. Blant annet reduserer for eksempel risikoen for å få hjertesykdom fordi effektene avgifte kroppen av dårlig kolesterol som vi har på lager.

Reduserer også sår i magesekken.

For ikke å snakke om fordelene som beta-karoten produsert i øyet, for eksempel, reduserer tørrhet dem og beskytter dem fra å falle. Noen studier har vist at personer som spiste minst fire daglige porsjoner med mat med betakaroten redusert risiko for kreft.

For eksempel Harvard Medical School sa en studie som fant at folk som bruker gulrøtter er mindre tilbøyelige til å lide noen kognitiv svekkelse.

Matvarer rike på betakaroten

Du må vite hva slags mat som er rik på betakaroten kan ikke være ubemerket av hans plate, disse er:

Carrot
 Brokkoli
 Onion
 Asparges
 Zucchini
 Tomato
 Aprikoser
 Spinat
 Chard
 Løvetann

Noen mennesker trenger mer vitamin A enn andre, er det noen kosttilskudd på markedet som må bli anbefalt av legen din. Det bør bemerkes at overdrevent inntak kan føre til problemer for helsen. Det er best at legen anbefaler det. Når du spiser mat rik på betakaroten sin egen kropp er ansvarlig for å konvertere vitamin til hva du tror du trenger du deg hvor mange gulrot juice tar en uke?

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha