Fordelene med hjernetrening som varer opptil 10 år

Fordelene med hjernetrening som varer opptil 10 år

Hver dag flere mennesker er bekymret for forverring av hukommelse og andre hjernefunksjoner som kan vises forbundet med aldring. Vi lever lenger, men ønsker ikke å leve allikevel. Vi ønsker å bli gammel sunn kropp og sinn. Men hvordan å oppnå det? Det virker som en måte å oppnå dette på er ved å trene hjernen vår med visse øvelser. Og det beste er at ifølge nyere studier, kan de positive effektene av kognitiv trening holdes selv 10 år etter å gjøre det.

Som nylig beskrevet George W. Rebok og kolleger i Journal of American Geriatri Society, kan noen av forbedringene som følge av trening i dag opprettholdes i fremtiden. Deres studie, kjent som aktiv begynte for 10 år siden med deltakelse av mer enn 2800 eldre mennesker som lever uavhengig. De gjennomgikk periodiske evalueringer både kognitive tester som bevis ment vurdere deres evne til å takle daglige aktiviteter uten hjelp, for eksempel butikker, ta bankkontoer eller opprettholde en tilstrekkelig grad av personlig hygiene.

Deltakerne ble delt inn i fire grupper, tre av dem fikk 10 treningsøkter i løpet av 5-6 uker, og en annen som fikk ingen intervensjon og fungerte som en kontrollgruppe. Av de gruppene som fikk intervensjon, ble man opplært i hukommelse, resonnering og andre andre i behandlingshastigheten. I tillegg ble et utvalg av deltakerne gitt fire gjennomgang økter i året, og også på 3 år med den opprinnelige programmet.

Resultatene kan oppsummeres som følger:

1. Tren hjernen din er bra. Alle operasjoner oppnådd umiddelbare forbedringer i utdannet mental kapasitet.

2. Fordelene er opprettholdt. De som trente i resonnement og prosesseringshastighet holdt bedre ti år, og resultatene var nær gruppen minne trening. Nemlig 73% og 70% av dem som fikk økter resonnement og hastighet henholdsvis opprettholdt forbedring oppnås med trening når evaluert 10 år senere.

3. Gjennomgå eller tog med kontinuitet er nyttig. Gjennomgang økter hver så ofte hadde innvirkning på grupper av resonnement og hastighet.

4. Øvelse dine mentale funksjoner som gjør livet ditt enklere. Alle intervensjonsgruppene sa de hadde mindre problemer med å gjøre hverdagen sammenlignet med kontrollgruppen, da han spurte dem ti år senere aktiviteter.

Sikkert du har overbevist deg å trene hjernen din er en god vane, og hva er vel bedre å starte unge. Se hjernen din i dag for å leve bedre i morgen.

Marisa Fernandez, Senior nevropsykolog, Unobrain

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha