Fordeler Exhaust Wrap

 Bilen eksos-systemet er utviklet for å raskt flytte motoren eksosen til eksosrøret. Forbrenningsgassene kan overstige 1000 grader Fahrenheit, og ytterligere bidra til varmeoppbygging motor som den varme som frembringes ved friksjonen av bevegelige deler i motoren. Anvendelse av en eksos konvolutt isolerer eksossystemet. eksos wraps blir vanligvis installert på eksosmanifolden eller topptekst, og kan også brukes til innpakking av følsomme for temperatur for å beskytte dem mot varmepåvirkning.

 Temperaturstyring

 motorrommet temperaturen er høy som et resultat av varme i avgassene. Pakk avgasskomponenter reduserer den totale temperaturen i luften i motorrommet.

 Økt motoreffektivitet

 Eksosmanifolder innpakket redusere overføring av varme til innsugsmanifoilene. Motoren driver mer effektivt når inntaket luften er kjøligere. Når motoren innsugsmanifoilene blir utsatt for varme som frembringes ved hjelp av eksossystemet, inntaksmanifolden overfører varme fra inntaksluften, noe som reduserer motorens virkningsgrad.

 Beskytt elektriske komponenter

 Elektriske komponenter utsatt for varmt metall og høye temperaturer kan smelte og kort. Pakking av elektriske komponenter i en film eksos isolerte elektriske varmeledninger, og reduserer muligheten for feil.

 Reduser inntaket lufttemperatur

 luft inntak systemer suge inn luft utenfra gjennom et luftfilter, gjennom et innløpsrør og inn i spjeldhus. Luftfilterboksen og innløpsrøret blir oppvarmet av temperaturen av luften i motorrommet. Å redusere temperaturen av luften i resultatene av den friske luftinnløpskammeret blir sprøytet inn i motoren, for derved å øke motorens effektivitet.

 Øker hastigheten eksos

 Høy temperatur avgassene har en lavere densitet enn den lave temperaturen eksosgass. Isolering av eksos-systemet, blir de høyeste temperaturene opprettholdes, noe som i sin tur senker densiteten av avgassen. Eksosgass tettheten lavere reise eksossystemet raskere.

 Økt levetid motor

 Små endringer i driftstemperaturer kan forlenge levetiden til motorkomponenter og motorer. Isolerte eksosanlegg redusere mengden av varme som overføres til motoren.

 Ekstern temperaturkontroll

 Hot motorrommet panseret kan varme til temperaturer, noe som kan skade eller endre tilpassede maling arbeidsplasser. For biler med kraftige motorer, redusere motorrommet temperaturer kan bidra til å hindre forverring av panseret og maling.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha