Fordeler med kald luft inntak

 fabrikk biler motorer har inntak luftsystemer lager. Disse systemene bruker et luftfilter papir og inntak rør som er basert på å holde motoren kjølig. Bytte luftinntakssystemet leveres med en kald luft inntak systemet gir motoren litt hardere. Dette har imidlertid mange fordeler.

 Lengre levetid Engine Block

 Når motoren arbeider ved lavere temperatur, har det en lang levetid. Dette innebærer fordelen gjelder også komponenter av motor inkludert radiatoren.

 Raskere respons Throttle

 Når man trykker på gasspedalen fra stillestående, sender et lager inntaksluften varm luft inn i forbrenningskammeret, noe som resulterer i en langsom reaksjon av motoren. Men hvis du har en kald luft inntak, er luft som kommer inn i rommet kjøligere. Dette gjør at motoren reagerer raskere enn en tilførsel av lager.

 Økt makt

 Fordi kald luft er bedre til rette for drivstoff forbrenning, vil kraften i motoren din økes så snart kald luft inntak er installert.

 Bedre gass kjørelengde

 Kald luft inntak systemer gir bedre luft-drivstoff-forhold i gassledninger. Dette tilsvarer en bedre gass fordi blandingen brennes mer effektivt.

 Spar penger på filtre

 Luftfilteret på en kald luft inntak kan vaskes og brukes om igjen hvis det er re-oljet skikkelig etter vask. Dette sparer penger fordi du ikke bytte filter hver 15000 miles, som du må med et papirfilter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha