Fordeler med Reiki

Reiki er en gammel teknikk som innebærer håndspåleggelse hvor vi er i stand til å kanalisere den universelle energi eller chi som det er kjent i tradisjonell kinesisk medisin til en pasient, et dyr, en plante eller sted eller situasjon . Denne teknikken vil være en rekke fordeler for vår helse og psykisk velvære. Reiki er svært effektiv i en masse problemer eller forstyrrelser både fysisk og psykisk. Psykologisk vi kan behandle søvnløshet, hodepine, angst, stress, etc.

Ta Reiki energi til der det trengs. Denne energien er intelligent og sunn. Foruten denne energien den er kompatibel med alle andre terapi fordi det ikke vil blande seg inn i det, og hva som vil bli sammenfallende så vil bare gjøre oss godt.

For å nevne noen av de mange fordelene vi kan liste følgende:

Reiki stimulere vårt immunsystem og våre naturlige forsvar så skal vi være bedre forberedt på å bekjempe sykdommen hvis syk. Det hjelper å behandle stress som vi kan skaffe med våre daglige oppgaver. Reiki er en utmerket avspenningsteknikk. Også hvis praktisert reiki løpende vi vil være fint og få en dyp brønn.

Chakraene de kunne begynne å jobbe inharmoniously å balansere og åpne opp. Så vi vil begynne å åpne opp for nye opplevelser.

Reiki tjener også til å rense krystaller og mineraler som brukes i perle terapi. Hjelp personlig vekst. Det vil hjelpe oss å forbedre våre styrker og øke vår selvfølelse og selvtillit.

Jeg er en utøver og lærer i Reiki og dere: du oppfordrer til å prøve det?

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha