Fordeler og ulemper med å spinne

Fordeler og ulemper med å spinne

Det er et bredt spekter av fysiske aktiviteter for å holde seg i form. Spinningen er en av dem. Hvis du ønsker å inkludere den i ditt treningsprogram, er det best å først vite sine fordeler og ulemper. I denne artikkelen vil vi deg denne informasjonen.

Fordeler med Spinning

Praktisk

Kanskje den mest praktiske aspektet ved å spinne, er at du kan praktisere det på en sykkel uten å være underlagt tidsvariasjoner. Når praktiseres på en stasjonær sykkel innendørs, gjør denne øvelsen å trene hardere og kontinuerlig og uten å utsette seg for risikoen for å bli syk.

Lav pris

Ergometersykler er mye billigere enn andre enheter som brukes til å gjøre denne typen trening, tredemøller eller elliptiske.

Kontrollert og variert trening

Utstyret som er inkludert i disse syklene har full kontroll over sin opplæring. Ergometersykler kommer med ulike underholdningsprogrammer som lar deg ta pauser eller kopiere intensiteten når du vil, for ikke å nevne det kan også beregne tid, distanse og hastighet.

Mer moro

Til slutt, ingenting som hindrer deg fra å lese en bok eller lytte til musikk mens du nyter din trening hjemme. Dette gjør øvelsen til å bli mer dynamisk og morsommere.

Ulempen med å spinne

Mindre kalorier

En stasjonær sykkel forbrenner færre kalorier enn en tredemølle, siden mesteparten av vekten støttes på et sete. Mens du gjør spinning bruker ca 148 kalorier på 30 minutter. Beltet 236 i samme brenning periode.

Full mindre

I motsetning til andre oppgaver, er at bare spinning arbeider musklene i underkroppen, mens elliptiske og mattene tillate en mer global fysisk arbeid.

Ubehag og monotoni

Endelig kan noen mennesker føler ubehag på sykkelsetet. Å glemme det inntrufne, kan du ikke bli forstyrret av naturen: Dette er alltid det samme. Dette genererer en viss monotoni i denne type aktivitet.

Nå vet jeg hva er fordeler og ulemper med spinning og det er opp til deg å bestemme om du ønsker å våge å praktisere det eller velge en aktivitet som du føler deg bedre.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha