Foreldelsesloven på straffbare forhold

 Foreldelsesloven på straffbare forhold er en begrensning på hvor mye tid som en kriminell klage kan lovlig bære en straff hvis den tiltalte blir dømt. I USA, lover om begrensninger varierer fra stat til stat og fra kriminalitet til kriminalitet.

 Hvorfor SOL Exist

 SOL reflektere medfølelse for de kriminelle som, fra tidspunktet for sine lovbrudd, uten hjelp rehabilitere rettssystemet. De krever også anvendelsen av loven til å iverksette umiddelbare tiltak mot dagens lovbrytere.

 Krenkelser-SOL er spesifikke

 Minnesota vedtekter 628,26 beskriver jorda for lovbrudd som skjer innen staten. Mord, kidnapping, smugling av barnearbeid og seksuelle overgrep kan bevises med DNA-prøver ble ikke SOL. Alle mindre forbrytelser SOL som reduserer å reflektere alvoret av den straffbare handlingen.

 Argumenter mot SOL

 Noen mener at foreldelsesfristen hindrer anvendelsen av loven til å effektivt hindre fremtidige forbrytelser på en individuell og samfunnsmessig basis. Ja, alle regjeringer har SOL-UK er et eksempel på et land som ikke har SOL for straffbare forhold utover smålig forbrytelser.

 Crimes "kontinuerlig"

 SOL er klassifisert etter den tidsperioden som starter når alle kriminelle overtredelser opphørt. Derfor ikke SOL på "kontinuerlig" forbrytelse ikke begynne på slutten av den "første" forbrytelse. SOL begynner å operere hvis og når lovbruddet fortsetter stopper.

 "Løpende lovbrudd" Suite

 Minnesota v. Laurent er en bemerkelsesverdig sak der besittelse av tyvegods ble ansett som en vedvarende krenkelser og derfor ikke begrenset av SOL for tyveri forbrytelser.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha