Foreldre og barn står overfor skilsmisse

De fleste av skilte og separerte par har barn og barna til å se familien sin revet fra hverandre når som helst bli forvirret og redd for sin personlige sikkerhet er truet. Livet er i endring og det er barn som kommer til å klandre seg selv for skilsmisse av sine foreldre.

Foreldre bør forklare sine barn at deres skilsmisse problemer bør være helt bortsett fra dem, vil familien være forskjellig, men de er elsket og vil alltid vil, slik at de vil gi trygghet til å møte den nye situasjonen. Mange foreldre er ikke klar over at deres barn er det viktigste i livet, men også blant de bekymringene til effekten av skilsmisse på sine barn og sine egne problemer. Dette er fortsatt roe deres sinn og tid med sine barn for forsvarlig kommunikasjon mellom dem, noe som er viktig på dette stadiet.

Skilsmisse skaper krise i familien, hver av foreldrene kan føle på forskjellige måter, det vil si, trist, overveldet, spent, etc., fordi hver påvirkes forskjellig, kan personligheten endres. Noen foreldre søker trøst i sine sårede barn og barn i sin tur har også endringer. Det er barn som tar sikte på å forene sine foreldre føler seg skyldig, se i stillhet eller bli aggressiv, andre blir syke og har psykiske problemer.

Denne krisen vil ikke ha psykiske konsekvenser, så lenge situasjonen er håndtert med tillit. Foreldre bør prøve å holde sammen for å sikre at barna føler seg trygge og kan takle denne nye situasjonen.

Foreldre bør ta hensyn til skiltene som gir sine barn om deres emosjonelle tilstand og stress kan ødelegge. Små barn blir aggressive, følsom, opprørsk eller trukket tilbake, mens eldre barn har følelser som tristhet, oppgivelse, omsorgssvikt, etc., noe som gjenspeiles i deres skoleprestasjoner og atferd.

Det verste er når foreldrene ikke klarer å gjøre en skilsmisse på god fot, noe som skaper problemer med selvfølelse og sosiale relasjoner til barn. Målet er at både foreldre og barn la minst mulig tap av skilsmisse.

Foreldre bør bli enige fredelig på økonomiske spørsmål, forvaring, etc. Den konstante kamper eller likegyldighet blir oppfattet av barn. Foreldre bør ikke sette sine barn mot sin ektefelle eller presse dem til å manipulere din ektefelle. Foreldre bør holde sine roller foreldre, både under skilsmisseforhandlingene og etter skilsmissen. Hvis du oppdager at barnet ditt er berørt av skilsmisse, må du ta kontakt med en barnepsykolog.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha