Forsikring, Crummey og Grantor-Opptjent Rente Trusts

 Forsikrings truster, Crummey stiftelser og grantor-beholdt rente truster, oppstår det problemer med en eiendom. Forsikring t rust for å sikre at en egenskap tilfredsstiller behovet for å løse kontanter. Crummey klareringer er designet for å unngå gave skatt på overføring. Grantor-beholdt interessen tillit tillate s grantor, den personen som skaper tillit, overføring av eierskap i en tillit uten å miste fordelen av denne eiendommen.

 Forsikrings Stiftelser: Finansierings kontanter behov av boet

 Forsikrings klareringer brukes for å sikre at tilstrekkelige midler tilgjengelig til å betale kontant kravene til en eiendom.

 Noen ganger flertallet av boet etter en avdød omfatter eiendeler som har reell verdi, men kan ikke være enkelt konverteres til en stiftelse. I tillegg, en avdøde inkluderer et selskap som han eller hun besatt. I slike tilfeller kan boet ikke være nok penger til å dekke skatter grunn.

 Forsikrings stiftelser og forsikringer bruke en liten mengde kontanter som eiendeler. Tilliten eier forsikring på livet av grantor. Hvis grantor dør, betale politikk på tillit og penger da tilgjengelig for å betale gjelden til den avdøde og boet.

 Bruk forsikringsforetakene omhu. Hvis premiene er gjennom bruk av årlige utestenging grantor gave skatt eller en del av hans eller hennes levetid årlige utestenging er betalt, er den nominelle verdien av livsforsikring i tilfelle av død av donor ikke inkludert i boet grantor for eiendom skatteformål.

 Crummey klareringer: Unngå gaven skatt

 I en Crummey tillit, skaper dagens rente - illusjonen om at stønadsmottakere har rett til å bruke når det er gitt en gave - er avgjørende. Denne illusjonen kan bruke grantor til den årlige utelukkelse for å eliminere eventuelle gaveskattemessige konsekvenser.

 Det er visse regler og fremgangsmåten som skal følges for å gjennomføre en vellykket Crummey tillit:

 •  Å gjøre gaven.

   Grantor overføringer av penger lik eller mindre enn den årlige utelukkelse beløp i tillit.

 •  Sette en tidsgrense.

   Hvis gaven er gjort, bobestyrer vil sende et brev til alle referert begunstigede å fortelle dem at de har rett til å trekke noen eller alle av gaven innen en viss tid.

 •  Ikke å trekke.

   Begunstigede ikke klarer å trekke denne perioden tilbake fra tillit. Grantor, bobestyrer og begunstigede alle forstår at pengene ikke vil bli forespurt. Følgelig, deres evne til å gjøre det utløper og pengene forblir i tillit.

 Denne evnen av de begunstigede å ta en gave når det er skapt kalles en Crummey makt. Crummery makt skaper dagens rentenivå som kreves for de årlige eksklusjons gaver. I en Crummey tillit, er betrodd ansvaret for å investere pengene. Betalinger gjøres til stønadsmottakere i fremtiden.

 -Concessieverlener Opptjent rente truster: Overføring av fordeler

 In-grantor beholdt rente truster, grantor ga en eiendom i en stiftelse, men opprettholder en interesse - eller inntekter fra eierskap eller bruk av eiendommen - for en viss periode.

 I disse stiftelser, er renten endelig, og overføring av eiendommen er en gave. Grantor må innlevere Form 709, en føderal gave selvangivelse. Gaven Likningsverdien er verdien av eiendommen på dagen for donasjon, minus verdien av grantor beholdt interesse.

 -Concessieverlener Opptjent rente foretakene kommer i mange varianter, inkludert dette:

 •  Konsesjon Grantor-beholdt inntekt klareringer: grantor overføringer eiendom i tillit, men holder på inntekt for en viss periode. Etter denne tid, mottakers inntekt.
 •  -Concessieverlener Oppretthold Livrente Stiftelser: grantor overføringer eiendom i tillit og får en planlagt og fast fordel basert på en prosentandel av den opprinnelige verdien av overføringen.
 •  Konsesjon Grantor-beholdt Unitrusts: grantor overføringer eiendom i tillit og får en årlig utbetaling fra tillit for en viss periode. Den Unitrust betaling endres årlig. Den er basert på studier utført på en gitt dag i året.
 •  Kvalifiserte Personlig Residence Stiftelser: grantor overføringer eiendom i tillit, beholder retten til å leve der, leie gratis, for en viss periode. Etter denne perioden, tilhører huset til mottakerne, og de kan tillate grantor å forbli i huset på eget skjønn.

 Råd til å søke til struktur-grantor beholdt rente klareringer. Hvis tilliten ikke er strukturert på riktig måte, kan skattemyndighetene nekte overføring til tillit gave.

 Det er veldig viktig når du arbeider med en kvalifisert personlig bolig tillit som grantor betaler nye eiere markedsleie hvis han eller hun fortsatt bor i huset etter de gitte leie frie perioden slutter og gjøre begunstigede eier av eiendommen. Ellers kan skattemyndighetene bestemme at grantor faktisk aldri gjort gaven og derfor fortsatt eier huset.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha