Forskjellen i tredje og fjerde generasjon iPod Touch

 IPod Touch er en MP3-spiller laget av Apple, og den nyeste modellen er den fjerde generasjon. Den tredje og fjerde generasjon to modellene har en multi-touch-skjerm, og kan koble til Internett via Wi-Fi for å surfe på nettet og laste ned musikk og videoer fra Apple iTunes Store. Men Apple har gjort noen forbedringer med den nyeste modellen, så det er forskjeller mellom 3. og 4. generasjon iPod Touch.

 Eksponering

 Både tredje og fjerde generasjon iPod Touch-modellene har en multi-touch skjerm på 3,5 tommer. Imidlertid har den fjerde generasjonen en høyere skjermoppløsning "Retina" 640 x 960 piksler med hensyn til skjermen 320 x 480 piksler av tredje generasjon. Retina-skjermen er klarere, noe som gjør det lettere å lese små tekst og vise bilder og videoer.

 Enheter

 Det er ingen kamera på tredje generasjon iPod Touch. 4. generasjon iPod Touch kommer med to innebygde kameraer for å ta bilder og videoer. Et kamera er på forsiden og en er på baksiden, slik at du kan ta bilder og video av deg og se det bildet som du gjør, eller bytte til kameraet og ta bilder eller videoer av hva som er foran deg.

 Facetime-videosamtaler

 Den generasjonen av iPod Touch 4 kommer med den nye Facetime app, som lar deg ringe gratis videosamtaler over Internett ved hjelp av Wi-Fi, forbinder med folk som har iPod Touch, iPhone 4 og Facetime Mac som kjører skrivebordsversjonen. Fronten Kameraet tar video av deg at den andre personen ser. Du kan også slå kameraet på baksiden, slik at den andre personen kan se hva du ser.

 Mikrofon og høyttaler

 Den tredje generasjon iPod Touch har en integrert mikrofon. Du må bruke en tredje-parts headset med mikrofon hvis du ønsker å bruke voice over Internett, for eksempel Skype. IPod touch 4. generasjon har en integrert mikrofon, slik at du kan foreta telefonsamtaler over Internett eller Facetime-videosamtaler uten behov for hodetelefoner. Speaker lyder på tredje generasjon ut av hele kroppen, noe som resulterer i dempede toner, mens iPod Touch 4. generasjon avgir lyder fra en høyttaler port, noe som resulterer i en bedre kvalitet høres.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha